Hemma från 3timmars fotboll...

Hejhej, det här blir ett kort inlägg. Klev nyss ut ur duschen efter 3 timmars fotboll.. Men kul har det vart! Efter skolan va jag med lisa min coole vän, hheh. Vi åkte snabbt till forum för hon skull köpa några skor typ:S Men hann inte va där länge alls för va tvungna att åka hem till mej och käka o byta om till matchen/träningen. Idag har jag först 2h träning med akademin, den första timman spela vi träningsmatch mot f97 och vann med 3-1 wihooo. Och den sista timman hade vi träning, körde match då också :D När vi va klara vid 7tiden åkte jag och sofia hem till henne för att äta och ta det lugnt innan det bar av till nästa träning, med vårt vanliga lag dåra. Vi hade fys i myrsjö, det va riktigt kul, fast jobbigare än vanligt. Juste jag och sofia har funderat på att börja gymma/träna. Det är ju alltid bar! Måste bara snacka med våra föräldra först. Men det finns lite nackdelar, jag kommer inta ha nån fritid ALLS:S Menmen. Men nu måste jag lägga mej och läsa, det tar ung 5000timmar för mj att somna. Så jag måste börja lägga mej tidigt! Pusssssar från mej♥


Dagens inköp...

... två tights från Bikbok! Ett par "prickiga" elr asså ni fattar, såna här svarta, ja alla fall. Och ett par vita med rosor på. Väääldigt najjs, heheh.
Ursäkta dålig webbcam bild,


HISSHISSHISS

Tycker det är skit snyggt med mönstrade leggings, spets leggings, lackleggings, leggings med detaljer som dragkedjor, nitar mm. Verkligen en hiss enligt mej. Funderar på att köpa ett par lackleggings med dragkedjor imorn om jag hinner:S Och måpste köpa in massor till sommarn. Alla fall STOR hiss nu till våren.
Jag vet, jag vet, aaaaaaaaalla hissar ringar. Men jag måste bara göra det. jag använder nästan aldrig ringar, lr jag gör aldrog det. men tycker det är skit snyggt på andra. Får väl ta och börja göra det. Min kompis har nästan alltid massa fina stora ringar och det är verkligen fint! Btw, fail collage jag vet.

Bussen

Sitter på bussen till stan för att fixa mina inlägg till fötterna. Och kände att jag hade riktigt tråkigt så jag tänkte att jag slänger in ett inlägg. Ung såhär ser min dag ut, Kommer bara hinna va med i skolan dom typ 2sista lektionerna som är spanska så det känns onödigt på alla sätt, men mamma e cool... Alla fall efter skolan blire lisa (: vi ska typ till stan elr nåt, och sen har vi match på boovallen, och efter det måste vi skynda till vår träning. Ja det e väl typ så. Kommer nog inte hinna blogga när jag kommer hem, men ska försöka blogga mkt under dan! På bilden, söta beata när vi va och red med klassen<3

Onsdags klädsel


Svart linne - Gina
Svart stickad kofta - Lindex
Spets tights - Vila

Joal och träääning

Hejhej, som vanligt hinner jag inte med mkt på tisdagar men lite alla fall. Slutade vid ung 10 i 3 då mötte alicia mej och vi gick till mej. Där åt vi mellis och jag byte om. För min träning börar ju 4 så vi hann inte mer. Mn det är ju alltid nåt. Det här va sista träningen med akademin för imorn har vi träningsmatch och sen har vi ingen träning på tors för vi ska vila inför cupen. Och på fredag dra vi ju till göteborg på cup, jääääääää. Det ska faktiskt blir riktigt skoj. Och sen har ju jag och sofia bestämmt oss för att inte forts träna med dom. Asså det har vart kul och man lär sj mer med dom, men det tar liksom upp all fritid och det e inte så kul :/ Men vi har sagt att vi kan va med på nån match ibland om det behövs och träna då och då med dom. Efter träningen åkte jag hem och duschade å sånt. Sen gick jag hem till eve för att lämna tbx lite kläder och få tbx lite kläder. Gud jag saknar henne min bebis♥ Sen har jag typ baara ätit. Nu måste jag sätta igång att plugga... Har spanska, so och hemkunskap. Fast behöver inte göra so och hemkunskap nu för jag missar ändå dom lektionerna imorn för jag ska till en fotspecialist och få inlägg för jag har CP fötter. Puss på alla bloggläsare.

Jag och alicia idag innan min träning.


Eve jag älskar dej


TILDE TOKLE

Gud vad jag älskar dej, du har verkligen alllt. Och är allllllltid snäääll. Hehe, du e bäst. Men nu va det länge sen vi va med varna... :( fast jag träffar dej ju varje dag i skolan så. Puss på dej sötnos, jag älskar dej <3


Clothes is my drug

Dom här linnena från Emma Damm skulle jag inte tacka nej till! Väldigt lika kandees linne, och jag älskar mitt så det skulle nog bli bra!

Så här ser jag ut idag,


Ibland så älskar jag min bror!

På Onsdag är det så att min bror William åker till USA med sitt fukking hockylag och ska va där i 2veckor. Jag vill också:( Först ska dom till detroit och sen new york. Baaaaajs säger jag bara. Men får hoppas att han kommer hem med lite saket till mej men jag får väl hoppas. Fast han har redan sagt att han VÄGRAR gå till victoria secret, meen kanske frågar nån annan som ska ditt med han:P Har e lit sakr jag hoppas han kommer hem med,
Ljusrosa hoodie från A&F
Beiga shorts också från A&F
Vita converse med låg sula. Dom vet jag rdan att han kommer köpa, menmen.
Sn hoppas jag ju på nåt från victoria secret också, menmen.

EFTERSÖKES!

NÅN SOM VET VART MITT LINNE FRÅN KANDEE ÄR? SNÄLLA SÄG TILL DÅ, JAG SAKNAR DET!

?? :'(


Alicia lindeborg

Hejhej, alicia drog för kanske 10min sen elr nåt:S Alla fall efter skolan åkte jag till forum med Sozo och Säääära. Skulle va md dom ett tag medans jag vänta på Alicia som slutar 16:40.. Alla fall, först åt dom i hundra år, men sen giock vi runt i massa olika affärer och Sozo skrattade åt varenda ord jag sa, hahah. Vi gick runt rätt länge och jag hittade ett par sjukt snygga tights jag funderar på att köpa.. Det va lack med dragkedja på sidan. Alla fall sjukt snygga! Sem blev vi så varma så vi gick och köpte glasss, MUMMA. Efter 100år kom äääääntlign alicia. Så jag, A, S, och S gick runt lite och dog. Men sn pallade ja och A inte nå mer så vi drog till centrum för att utföra vår heeemliga plan, hahah. Och pallra oss sen hem till min mami. Åt middag och fixade md lite kläder. Ja det va typ allt vi hann med för sen skulle hon heeeem. Nu ska jjag gå och hämta ett äpple till mej själv. Puss på alla söta.
Bild från förra våren på alicia när vi va i stan och åt glass! Våååååår kom nu!


Måndag snart över

Eller alla fall skolan. Slutar om 1,5 timme, jäää. Just nu har jag NO sen är det bara matte, och det är rätt chill. Efter skolan blire Alicia, jag älskar dej bebis. Vi ska typ kolla runt lite i forum, sen tydligen göra en hemlig sak:S Vet inte vad men alicia hade skrivit det på sin blogg. Men det blir nog kul.


Jag, alicia och carro. Tänk att det här va ung ett år sen:S Älskar er<3

Bilder från i helgen..

.. eller ja från i fredag, hade visst inte fotat nåt igår:S

Jag på waynes, tagen från Matilda.
Sofson på waynes, gick inte att rotera:S
Hahahaa, på tunnelbanan till jocke, också tagen från Matilda.

Jag och matiii på tunnelbanan.


Hahah, ja normala va ordet! Men kul hade vi och jag ägde! Matilda<3


Sofia och alicia

Hejsan hann tyvärr inte blogga igår :S Menmen, matii vckte mej vid 11 nån gång och vi gick o åt frukost sen låg vi och kolla på lite bert, haha. Men vid 2 drog vi till hemmesta hallen för hon hade match och jag kollade på. Sen efter den drog vi te forum och jhon köpte en jacka och lite sånt o jag köpte ju glajor. När jag kom hem fick jag massa kläder av min brors tjej, jätte fina saker! Alicia och sofia kom sen hem till mehj och vi låg o dampa i min säng. Men fick sen för tråkigt så vi gick ut o träffa, jonis, joel, jens, edde och 2 som jag inte vet va dom heter riktigt, hhehe. Vi va typ bara ute men sen bestämmde dom sej för att vi skulle träffa sebastian lundberg! Men då drog vi hem istället för han är alldeles för ocool för att vara nära oss! Nej men han har bara blivit allmänt irreterande. När vi kom hem kolla vi på nån tråkig film som jag fatta nada av och sofia somna typ halv 12? Hahah, mn i väckte henne och bestämmde oss för att sätta på sex and the city och äta varma mackor. 
Idag har det inte hänt så mycket.. Pappa väckte oss 12:40 så vi behövde skynda att äta frukost och fixa oss för halv 2 hade jag och sofia fotografering med fotbollen nere i boogård. Jag hatar fotografer för dom får mej att skratta så jag ser ut som ett sär. Ni kan få se själva sen när jag får hem korten. Efter det drog jag bara hem och kollade på Gangs of new york, nån film min bror satt på den va faktiskt bra. Och leonardo dicaprio är så jävla snygg! Tänkte bara säga det. Men vid 5 va det dax att dra till träningen. Inte så speciel träning men kul, som alltid! Nu har jag duschat, ätit och vart innne på datan och ska typ städa lite nu... FUKKK! Men vi hörs snart med lite bilder från helgen!
Puss

Nya

Jag längtar tills det blir vååår, då kan jag använda min cooola glajor jag köpte igåååår,
Bikbok, 79kr



Matiiii

Hejhej, sitter hemma hos matilda, just nu gör vi typ inget elr hon tvättar hååååret:S Jaja, men idag hade jag som vanligt träning, men det va inte jobbigt alls idag och rätt skönt, fast behövde ta det lungt pga min fot... Efter träningen åkte jag, alicia, matilda, sofia och lissa in till stan och fiiiikade o kolla runt i affärer, skit mysigt! Det känndes som en sommarkväll typ. Vid halv 7 drog L och A hem men vi satt kvar en stund och kollade sen runt lite. Vid halv 8 drog även S men jag och M åkte till brommmmmmma och träffa jocke. Åhh, gud det va länge sen! men kul va det. Så matii och jocke har ppeace nu, jääää. Men sen begav vi oss hem hit (till M) Och jag slaggar här tonight! Najjjjs (: Men nu ska vi sätta ppå nån små bra film och äta ostbågar! MUMMA♥ Hhaha, blir säkert bert om jag känner oss rätt ;) Men måste dra nu babyssss! Pusspuss vi ses!

Smått cool bild på mej och sofia från i sommras:D <3


Goooooooodmorning

God morgon, ska börja fixa mej nu. Jäääävligt skönt med sovmorgon mn jag e ändå cptrött..... Kanske hinner lägga i outfiten innan jag sticker.
Puss

Ridning och hockey.........

Usch statistiken sjunker som fan.. Men jag får väl skylla mej själv.. Mn jag har verkligen inte haft tid, och idag efter ridninge va jag tvungen att kolla på min brors hockey, shoooooot me. Efter skolan tog jag och karin bussen till centralplan för attt träffa david en sista gång innan han åker till västindien i två jävla veckor..*snyft* Menmen, sen hoppade vi på 22 och där träffa vi på min kusiiiin, trevligttrevligt. I gurra tog vi bussn till ludde för att träffa han och alwx. Vi typ gick runt åt glass och va hemma hos luuuuudde. Sen begav jag mej till ridningen, hahah. Jag red tornado vi red barbaka och tränade på skänklvikningar och galopp fattningar typ och sen lite vanligt. Det va kul och tornado gick fint. när vi va klara kom papi och hämta mej men jag va tvungen att följa md till min brors hockey och kolla på det sista av hans träning, suck... JUSTE MÅST BARA SÄGA ATT INGEN FÅR BLI MEDLEM I MATILDAS BAJSCP GRUPP PÅ FACEBOOK!!!! Jag känner nu att det här va att tråkigt inlägg och jag ska försöka att bli bättre men jag har inet haft tid. Och på helgerna brukar jag ju inte heller ha tid men jag får försöka mobil blogga elr nåt. Men stanna kvar det blir bättre, JAG LOVAR!


Ni är älskade och det vet ni <3

Puss jonna

Hann ingenting igår..

Hejhej, rubriken förklarar vaf det inte blev nån blogging igår. Kom hem efter skolan vid Kvart över 3 och då va jag ett tag med Elsa och agnes, elr till typ 4. Sen va jag tvngen att äta och skynda mej till matchen. Det gick bajs, elr vi vann men jag splade kinte bra alls.. Matchen va klar 7 och då va det bara för mj och sofia att direkt dra till våran träning med det vanliga laget. Sofia följde med mej hem och hin sov där. Ja det va lite kort fattat.
Just nu har jag No vi lyssnar på redovissningar, snart e det nog min o melkers tur:S Jag älskar min rektor! Han delar ut en 100g marabou till alla i skolan. Han e fett coooool!

Vi hörs ikväll, pusspuss

Sexualkunskap

Hejsan, nu sitter jag på NO och snackar med Saaaali vi ska ha sxualkunskap, så jag o melker måste skynda oss att bli klara! Men snart kommer väl pär och då ska vi få kondomer, jäääää. Nu kan jag inte skriva mer, puss puss.

Dax för sängen..

Hejsan ska nog ta och pallra mej till sängen så jag orkar leva imorn! Känner mej rätt duktig för brukar inte komma i säng förns typ 11 halv 12:S Och sen tar det 1000år för mej att somna ibland, intekul... Men vi hörs imorn, kanske hinner slänga in outfiten på morgonen också!
Innan jag gå och lägger mej tänkte jag bara svara på en kommentar!
Sv; Om du söker på "can we try again" på youtube så kommer det upp massa olika, men vet inte vilken just den här är... Sorry fick den från min mobil :P Men det är ju bara att pröva sej fram! Hoppas du fick ditt svar!

Just nu;

House! Vi hörs efter (:

The garden collection

Åhh, gud vad mycket fint det fanns! Klicka HÄR för att se en liten video. Men tänkte viss några av mina favoriter,
Den här outfiten  skulle jag inte tacka nej till i sommar,

Träning tiiiiiiidigt idag

Hejhej, på tisdagar börjar ju min träning vid 4 så jag hinner inte va med nån innan:/ Trist.. Menmen det är ju kul på träningen så. Träningen slutade för 1,5 timme sn men kom inte hem förns vid 6 för jag, sofia och lisa satt där och pratade en stund. Nu har jag typ duschat en lååååång slön dusch och ska snart sätta igång med läxorna.. Suck och så måste jag ringa mami om kakan också. För imorn är det nämligen bara 4 st på min spanska så vi fick i läxa att baka nåt, så det blir film, på spanska dock, och fika hela lektionen! Det e naaajjjs. Men sen har jag inte gjort så mycket mer idag, elr jag har inte gjort nåt mer idag. Men vi hörs ikväll igen, jag lovar! Fast först läxor och så tänkte jag kolla in HM´s nya kollektion, MUMMS! Har tyvär ingen bild på outfit idag, men ska bli bättre!


Puss jonna


Engelskaaaa

Hejhej bloggen, jag har en lite fråga. Tycker ni jag ska byta till devote? Kommentera va ni tycker så e ni gulliga! Just nu har jag engelska vi sitter och kollar på filmer om typ dracula, heheh. Kulkul. Efter skolan blire alicia i typ 45min sen träning... Och ikväll massa bajs läxor elr ja några alla fall. Men nu måste jag dra, puss

Bästa vänner föralltid, va hände?

Jag älskar dej och ja vill inte ha det så här..
men allt känns bara så fel, så..
jag vet inte bara helt cp
jag vill ha allt dej jag hade med dej
men det är inte så läätt
för det känns baara helt jävla fukking meningslöst
för vi hade alldra roligast alla nätter och kvällar
men just nu vet du lika mkt om jag att det inte kommer bli av på lääänge
och det är inget jag vill och jag vet att du inte heller vill det..
men va ska man göra?
man gör misstag men jag visst aldrig att det skulle ändra så här mkt
liksom vi va ju ändå med varnan mkt
och ja vet att du säger, det kommmer bli som vanligt igen
men det är nog läätt att säga
för vem vet när dom ändrar sej?
om dom ens ändrar sej?
jag vill ha allt det där som känndes så rätt med dej
för vi har så jääävla kul gumman
tror inte du fattar hur mycket jag älskar dej bästavän
men funkar det verkligen att va bästavän med dj nu när det e så här?
ja just nu kanske men inte hur länge som helst
för förlåt älskling,
men det orkar jag seriöst inte
för jag måste få allt erl inget av dej
klarar inte av att ha det så här..


Alicia, lisa, elias och ruuuben

FÖRST VILL JAG BARA GE ETT STORT GRATTIS TILL MIN SÖTNOS NORA SOM BLIR FJORTIS IDAG! GRATTIS BABY JAG ÄLSKAR DEJ♥
Hejhej, idag va en jääääävligt chill dag i skolan. När jag slutade vid halv 3 tog jag bussen till forum med tilde och nora. Där skulle jag mötta alicia baby! Vi gick runt lite och pratade, om massa saker. Och alicia har ÄNTLIGEN fattat vad jag har försökt få in i hennes huvud sen vi börja i 7:an. Sen kom Lisa och vi gick för att köpa glass:D Jag och alicia köpte den nya ben&jerry glassen, peanutbutter cockie dogh (stavning???) stor HISS på den! Hahahah. Sen tog vi bussen hem till min pappa där vi satt pch gjorde typ inget:P Men lisa behövde sen ta bussen hem för att hon hade läxor och jag o A tog bussen till ångbåtsvägen o mötte Elias. Vi tog typ direkt bussen tillbaka till boo för att mötta Rubisss och han e skyldig mej vad jag vill, MOHAHAHAHAH! Tänkte bara säga det :P Alla fall vi satt där och pratde ett tag men gick sen hem till rubiss och han åt och så men vi satt på hans rum och va cooola! Och sen pallra vi oss till hemköp. Mn alicia behövde dra typ så då gick jag och elias och rubisss runt och dom följde mej till bussen:) Ja så ha min dag i stort sätt vart. Imorn blire alicia och träääääääning. Tänkte bara tips om en blogg som hålls av en gullig tjej som heter-->Johanna<--:)

Jag älskar dej bästis, 14år... <3

Svar

Om inlägget jockii
Svar: En kompis till mej ehm, han heter Joakim svahn:) Hoppas du fick ditt svar!

jockii

Jocke du är bäääst <3

Dagens

Dagens humör: Glad:D:D:D:D:D

Dagens mående: Känner mej generös:)

Dagens borde: Städa

Dagens frisyr: Utsläppt med flätad lugg och roset hårspene

Dagens klädsel: Spets tights och svart tröja.

Dagens planer: Hmm, det har jag ingen aning om:S

Dagens vill ha: Massa pengar!

Dagens saknad: Matiii

Dagens fundering: Vad det skulle stå här ;)

Dagens beroende: Min mobil

Dagens tråkigaste: Att jag inte har nåt att gör nu :(

Dagens tidning: Glamooooor

Dagens låt: I just wanna know

Dagens bästa: Min nya jacka:)
Dagens Bebis: David alltid :D

Lite mer shopping (ursäkta dåliga webbcam bilder)

Jacka från H&M devided, 399kr
Svarta roset hårspenen H&M, 29,50kr


Alicia du betyder guld för mej

Hejhej bloggen. Idag har jag tillbringat dagen med Alicia. Jag skulle nämligen köpa n jacka från H&M som jag har kollat på länge men den har aldrig funnits i rätt storlek:( Så vi åkte till forum bara i hopp om att dom skulle fått in den men nej.. Fast hittade ett par super söta roset hårspenen som jag köpte istället. Vid 2 tog vi bussen in till stan för att kolla om den fanns där och det fanns den! Äkta glad jag blev, hahah. Men vi hann inte va där så länge för alicia skulle ha match och massa skit så vi tog bussen tbx till forum för hon hade match i nacka boll hall. Och jag skulle träffat Alexander och ludde, men så blev det inte. Så jag tog bussen hem till mej, och där träffa jag Karin, memme och maaaax, så jag fick lite sällskap:P Och ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ska städa lite mer i mitt rum. Dt kommer ta 1000000000år. Jaja är straax tbx med bilder!


Erkänn att jag e fett pro på att göra inbakade flätor! Blä jag skulle fan ge mitt ena finger för att få platt hår...
Puss jonna

Hiss elr diss?

Som ni ser har jag i stort sätt gjort om hela bloggen. Orkade inte med den förra. Jag vt att det blev lite tråkigt och int väääärldens snyggaste header men jag gjorde typ allt på 10min:s Men blev faktiskt ganska så nöjd! Va tycker ni, hiss elr diss?

Stannade hemma hela kvällen, shoot me

Shaba igen, det blev tyvär inget med A och L flr dom kom hem så sent.. Men istället har jag STÄDAT mitt rum lite, och sytt om n kjol, heheh jag vet att det ionte låter så kul, men jag älskar att sy. Men mest så har jag väl pratat på msn med johanna och kollat runt lite på datan. Ja, har ju inte så mycket att skriva men ja är GLAD för statistiken går uppåt igen :D Vilket är bra! Imorn blire stan och aliicia, skulle kanske träffat alexander ett tag men hinner kanske dte också. Jaja, vi lär höras igen. Hahh det blir rätt många inlägg när jag e så här uttråkad:P
Puss

Så jävla gulliga


GLAD

Hejhej, lite kort blire här men ändå. Igår va jag och red med skolan vilket va väääldigt kul :) Efter ridningen åkte jag till forum för attt träffa mamma, vi skulle köpa skor och fixa bankkort så det får jag hem om typ 4dra:D På kvällen va jag och karin en stund med alicia och lisa men sen gick vi hem till meh och sov där, och hade jävligt kul! Idag så vaknade vi rätt sen och låg i sängen till halv 2, hheh. Men sen va vi tvugna att pallra oss upp för mamma skulle sjusa oss till sickla för jag skulle köpa en jacka som så klart inte fanns där.. Men istället blev det tights och en klänning, trevigttrevilgt! Så jag ska till stan imorn och köpa jackan. När vi va klara åkte vi till forum och mötte adam och david! Men karin va ba där i typ 30min sen drog hon men ja va kvar där ett tag med dom. Nån gång skulle david till nån cool så jag drog hem. Jag har baara suttit gär och kollat bloggar och pratat me lite folk på msn. Men nu sk ja typ ut och träffa Alicia och lollo, jäää. Det blir skoj. Venne vart jag sover men vi hörs!

Puss jonna

Shopping från igår och idag,

Blommig klänning från ginatricot. Tycker den är lite för lång men ska sy upp den.
Svarta "spets" tights från vila. Skit snygga på!
Vanliga svarta tygskor från H&M devided. Bra att ha på våren och sommarn:)


Nu ska vi nog försöka sovs:S

Lite dålig kvalite och enligt youtube skulle det snart bli bättre pga filmen fortfarande "bearbetades" menmen orkade inte vänta:P

Tjenixen molekyl, jag har hört att vi är normala...


-

Hej, jag har svårt att fatta handlingen i idol:S hjälp?

Haha prata nyss md alicia

Pratade nyss med alicijaaaaaaa i telefon och vi kom på att dte finns verkligen prsoner som är töntiga till max! Båda våra klasser har bstämmt tönt regelr som gäller inom klassen, typ, vi ska inte bjuda elr tillåta våra barn till alkohol, vi ska kontakta varan om vi ser våra barn i obra situiaoner(stavning), vi ska kontakta varan och blablabka. Men det här e fan värre:O Man måste va störd:S För seriöst hur många går hem och ba, hej mamma vet du vad sofia och alicia har gjort...? Hahah, som alicia sa, jag ska fan mörda den om jag får reda på vem det är:P

Puss och godnatt folket

Det här är heeeelt fel!

Statistiken sjunker:O Vafan? Får väl börja blogga mer. Men vet inte om vad, snälla lämna förslag. Jaja och börja kommentera e ni göööölliga. Juste idag va min no lärare gullig som lätt oss sluta 40min tidigare jääääää. Så efter skolan mötte jag david och hans gullige kompis adam bara en kortis för att säga hej och så stod jag o prata md dom en stund. Sen begav jag mj hem, hehhe. Bytte om och typ va lite inne på datan. Åkte sen till orminge oh köpte pastasallade och tog 22 mot gurra. På bussen träffa jag Lollo sweeetiiiii♥ Och så bytte jag buss i gurra och blablaba... Jaja ridningen va kul jag ´hade totte igen och vi gjorde i princip samma sak som förra veckan men det gick inte alls lika bra idag:( Nu har jajg duschat och sånt och tänkte snart träna lite glosor... Skolan kan ta sej.

Och sen lovade jag ju att berätta lite om igår också för jag hann nämligen inte blogga igår kväll. Eftre skolan va jag med karin och david vi åkte hem till karin. Vi gjorde inte så mycket utom att ja typ gjorde pannkakor till dom för jag hade det i läxa. Och dom blev suuper bäääst! Jag e fett proooo. Sen satt vi typ och pratade och skrattade tills vi dog. Dt va länge sen jag skratta så mycket:P Och jag o karin kom på vääääärsta gryma planen vi ska göra, mohahhahah. fast det är typ 5månader kvar tills den kan utföras menemen. Vid kvart över 7 tog vi bussen till orminge för david skulle hem och jag skulle till min träning, o karin va mitt sälskap.. hahh. Och jag vet inte om jag sa det förut men Nora och beata va med och protränade i vårt lag, dom tyckte det va kul.. tror jag:P Och vi kom inte hem förns halv 10 så det va därför jag inte blogga plus att dom sov hos mj eftersom dom bor så långt bort. Drt va mysigt värre, hahha:D
Men nu har jag inte mycket mer att säga, så vi hörs! Pusspuss

Hahha, jag älskar er<3

Aaaaa

Ska snart springa iväg till bussen elr ja om 15min menmen. För idag blire som vanlgt stallet:P Men blogging om idag och igår kommer ikväll när jag e hemma igen. Runt 9tiden? Jaja, puss så länge!

Jippi

Wohhoooo, nu har ja no i 2h och 40min... Please shoot me, fast det kunnde vart värre:S

David min bebis<3

Erkänn att david är riktigt sääxig:O<3 (oseriös)

♥Eric saade♥

Bilder från i söndag:)

Joaldagen, utan alicia:(

Hejhej, det här blir ett kort inlägg för jag har lääxor, in my assssss. Har fan So, engelska. spanska och svenska:O:O:O:O:O:O:O:O Stakars mej säger jag bara. Och jga hinner inte göra nåt imorn för då blire David och Karin:) Och på kvällen träning och sen sover Nora hääär, det ska bli skoj. Jaja, idag har jag inte hunnit mycket alls, trååk. För jag slutade 3 och träningen slutade 4, så det va bara att äta o byta om. Träningen slutade halv 6 och Sofia lisa o jag segade sönder oss så vi ko  inte hem förns 7 alla fall jag och sofia. Nu har jag duschat och ätit och ska snart börja med läxorna. USCH! Förlåt att dte blir så korta ilägg men nu när jag har så mycket träningar så hinner jag knappt göra nåt och då blire ju inget att skriva om :P Men det blir bättre. Hörs lite senare, Pusspuss♥

Outfit,


Engelska

Hejhej, just nu har jag engelska fast slutar om typ en kvart, sköööönt. Efter skolan blire träning och sen typ inget :( Tråååk. Men har ju lite plugg jag måste göra. Men nu hinner jag inte skrivca mer, pusspuss seees

LOVE♥

Monday

Shaba alla läsare, sitter i sänget och gör typ inget just nu.. Tråkigt värre. Idag slutad jag halv 3, najjs [: Då va jag md karin och lisaaaaaa. Vi åkte hem till mej och åt, skrattade, pratade och lyssnade på musik. Hann inte md så mycket mer för vid 20 över 4 va jag o lisa tvungna att ta bussen till våran trääning. Vi hade träning i björknäs i 2timmar. Först typ anfallsövningar och sen core (staving?) jaja, det va alla fall kul. Imorn är det ju joal dan men vi kommerr inte kunna va med varan!!!!!!!! Min träning börjar 4 och vi skulle vart ,d varan innan men hon e på nån sak med skolan! Och efter går inte heller för min träning slutar när hennes börjar... Fukk me. Jaja, sånt e livet, hehe. Asså jag bösjar få blogg torka ve inte vad jag ska skriva om.. Kom gärna med förslag!
Älsklingar,

Puss hörs kanske senare:P

Lite kort om helgen.. som vanligt:P

Hejhej, som oftast har jag inte hunnit blogga i helgen... Förlåt. Och har tyvärr inte tid nu heller för ska duscha men lite blir det alla fall och imorn kommer det biiiiilder:D Så lite kort om helgen,

Fredag, efter skolan åkte jag till forum för att mötta up sofia och några till för vi skulle ta bussen tsm till träningen. Och jag tror aldrig jag och sofia har haft så där jobbig träning i hela våra liv! Hahah. Vid 8 mötte jag alxander och ludde i hemmesta och vi gjjorde typ int myckt. Mn sen träffa vi nora och beata och alla vi åkt hm till beata. Vid halv 11 hämta matii mej för jag skulle sova hos henne. På natten gick vi ut och träffa ludde och alex. Och dom e så söööta så jag dör! Dom gick från alex hem till matilda på natten för att träffa oss, det tog typ 1,5 timme:O
Lördag, på dan va jag och alicia i forum och köpte present till carro och petra, till carro köpte vi BH och trosor och till petra en t-shirt och en perfym:) Vi tog bussen till boo vid halv 5 och kollade på fotbolls match i kylan, inte kul... Skulle egentligen vart med men hade mått jätte dåligt på morgonen:( Efter matchen fiuck vi skynda oss hem för att fixa oss till festen. Det va faktiskt roligt. I början lite segt så jag och vendela gick och satt oss där nere och prata, heheh. Ja det va kul ockar inte berätta så mycket, vi tyå, åt, dansade, pratade och såg på film.
Söndag, mötte matilda i forum vid 12 för vi skulle kolla på när erik saade! Aaa, han e så sööt så jag dööör! När han hade sjungit och så köpt vi hans skiva och ställde oss i kö för att få hans autograf! Kommer nog aldrig lyssna på skivan men ville ha autograf:P Och vi stod fan i kö i 45min för det, asså guuud va dte va ycket foolk. Vi träffade kalle och david en stund också, och lite albin... Efter det gick vi mest runt och kollade men åkte sen till matii och låg o kollade på film:D Båda va skittrötta. Vid halv 9 - 9 kom pappi och hääämta mej. Ni ska jag typ duscha och fixa lite saker. Imorn blire karin och trääääning:D
Förlåt för dåligt med bilder och så men det kommer imorn!

Puss jonna

Ridning♥

Hej kom hem från ridningen för 1,5 timme sen kanske. Har ätit duschat och lite sånt. Har tyvärr ingen bild på outfiten idag:( Men det blev så stressigt efter skolan så hann inte fotaaaaaa. Slutade sent idag så hann inte göra nåt efter skolan, förutom att byta om och äta lite. Jag va vid stallet 5 och hjälpte till med småbarnen. Har ääääntligen börjat på lämmshaga igen. Ridningen ja roligt idag. Vi jobbade mycket med formen och sånt. Och det gick skitbra. Hade lilla tronado. Och sist jag red han gick det skit... Men idag va jag nöjd. Juste köpte en jättebra ansikts scrub idag, blackhead eliminating. Har inte så mycket mer att skriva eftersom det inte har hänt mer. Men vi hörs kanske ikväll.
Ursäkta dåliga webbcam bilder,

BHn jag köpte igår. Hahah, tyckte den va lite coool:D

Puss jonna

SVAREN!

Fanny: Vad heter david i efternamn? (:
Sv: Karplin:)

Alice: Har du varit riktigt full någon gång? 
Vem av dina vänner har du känt längst? 
Ha de gött. :) <3
Sv: Jo det kan man väll säga:S
Hanna N, helt klart!

Anonym: Vem gillar du mest av Lisa och Alicia? =)
Sv: Hahah, det kan jag helt ärligt inte svara på. Dom två är några av mina absolut bästa kompisar;) Så det kan jag inte säga. Men juste nu e det lite :S mellan mej och lisa men det håller vi på att fixa!

Anonym: Visst är Karin bergman fett cool <3333333
Sv: Haha, aa riktigt!<3

Anonym: hur kan du vara så jääävla underbar? jag älskar dig gumman!
Sv: Tack, det vt jag inte:P Älskar antagligen dej också:S<3

Sara: Hur kan du va så söt?
Hur mycket väger du?
Hur håller du din kropp snygg?
vad använder du för smink?

Sv: Ja det vet jag inte:P
Usch, det vet jag inte själv och vill helst inte veta...
Min kropp e inte snygg så det har jag inget svar på. Du måste va blind...
Ähh, det är olika:D

Anonym: köpt linnet?
saknad vän?
syskon?
snyggaste killen i skolan?

Sv: Om du menar linnet jag har på bilden frågestund så, Kan dee.
Marion och lisa
Brorsoooor:)
Hahah, det vet jag inte:p

Jacky: Hur många syskon har du ? <33
Puss <3

Sv: 4 brorsor....

Kanthita: vem är du kåt på ? ;D <3
Sv: Haha, ja du kanthita;) N men ingen just nu..:(<3

E: Vad anväder du för smink ? :)
Sv: Eftersom jag får frågan igen kan jag lika gärna svara.
Just nu bara Mascara och lite rouge, på sommarn oftast bara mascara elr inget. Men när jag tyckr min hud ser ut som skit oftast på vintern då så brukar jag ha lite puder också.

Bea: är jag snäll, söt, dum. eller ngt annat?<33
Sv: Blir lite svårt att svara på eftersom jag inte känner dej:S

Max: vilken hemmestakille är snyggast?? ;)
Sv: Du såklart gullis;D<3

Lovisa: DU är feta snygg, hur gör du? Pöösss
Sv: Jo man har sina skills ;D

Anonym: Vad gör du om dan?
Sv: Haha, kul fråga? Men ja olika. Det får du väl läsa:D

Oscar: Vem gillar du? :D
Sv: Jag gillar nästan alla, hahah, alla fall enligt S och A. Ne men just nu gillar jag inte nån speciell.

Hanna: hum... vad gör du just nu? x)
Sv: svarar på din cooola fråga:P<3

Agneeeeeeees: Använder för smiiiiiink?????<3
Sv: Ja dte vet ni ju redan :D <3

Söta jag: är du oskuld?
Sv: Japp och det kommer jag va i minst 57dar till. Jag, lisa och alicia har nämligen en regel....

Så det va allt, inte så jätte mycker men är nöjd:D Men nu ska jag fixa saker och sen sooooova.



Aaaaa, kommer fan inte ha tid med nåt:S

Haha, förklaring till rubriken, jag kommer ha hur mycket träningar som helst fram till påsklovet..
Det kommer ung se ut så här,
Mån - Inget, Tis - Fotboll med akademin, Ons - Först akademin sen mitt andra fotbollslag, Tors - Ridning, Fre - Akadmiträning, Lör - Inget(tuuuuur), Sön - Fotboll med vanliga laget. Please shoot me someone..
FATTA! Jag kommer seriöst dööö. Jaja nu kansk jag blir small till sommarn alla fall:D
Idag va en rätt skön dag i skolan, och jag måste bara berätta en sak. På No har vi sexuallkunskap och jag jobbar md Melker vi har typ grupparbeten. Då skriver vi om olika "filer" hahha, ja asså typ pedofiler, neckrofiler.... Och asså shit det finns så jävla sjuka saker:O Fyfan vad jag satt och skrattade, folk som tänder på avföring, HAHAH. Hur sjuk e man då? Och av amputerade kroppsdelar, insäkter som kryper, eyy fyfan. Hahah dt fanns så jävla mycket sjuka saker. Nog om skolan. När vi äntlign hade slutat åkte jag och karin bara jätte fort till forum för jag skulle köpa en ny Bh. Den e fett cool, men har ingen bild nu för glömde den hemma hos mamma när vi va där en stund. Vi tog bussen hem till, ja min mamma. Där gjorde vi mat och chillade. Typ pratade, lite tv och som vanligt med Kain massa SKRATT:D Kom hem vid lite före sju till papi och gjoirde int så mycket för skulle iväg på fys vid 8. Det va riktigt kul:) Nu sitter jag och äter yoghurt med bääääär. MUMMA! Har precis duschat, och fixat lite tjejsaker:P Imorn blir det ridning och innan det typ plugg? Här kommer dagens outfit,
Kjol - Gina, Tröja - Zara, Spets sak under - NYer

Är strax tillbaka md svaren till frågestunden! Hade gärna haft den lite längre men hinner inte svara på allt nån annan dag den här vecka;)

Puss Jonna

Svar,

Hahha, tror det där va min bror men vet inte riktigt:S
Men alla fall jag önskar mej piercing! Och får jag det behöver jag inte mer, typ:P
Så kära bror det tycker jag du kan köpa till mej:D Då blir jag riiiiiiiiiiktigt glad!
Hahah, och en resa till new york, annars önskar jag mej väl vanliga saker, pengar, kläder, smink.
PUSS

Natti<3

Ska faktiskt gå och lägga mej nu och alla fall försöka sova.. Har fort lite svår för det speciellt nu efter lovet. Och så kaanske ja går upp imorn när jag ska;) Hahha, sweet dreams♥

Så coola har vi vart:P Älskar dej Alicia!

Outfit"er"

Hej på er igen här kommer jag med outfiten från idag hittade en bild från sofsons fest på mej och alicia där man ser vad kjag hade på mej då. Hade ju ingen bild förut:P Btw känner jag mej stolt har orkat platta håret både igår OCH idag! Jag e fett bääääst!

Jeans - Cheapmonday
Rosa linne - Cubus
Spetslinnev - NYer
Kofta - Rocky
.
Mitt ansikte såg cput:P
Kjol - Bikbok
Tröja - Gina




Alicia♥

Hejsan!
Kom hem för typ 1tim sen kanske. Orkade inte titta på Alicias träning som jag brukar istället gick jag hem själv,var kom de ifrån? Våran engelska lärare blev typ sjuk på slutet av dan så vi fick sluta 2 istället för 3, wihooo. Vilket va braaa, så efter skolan åkte jag till mami och träffade alicia, vi gjorde mat och snackade typ. Och så planderade vi lite till vår fest, hahah. Jag vet det är ganska långt kvar men hade inget annat för oss. Meen det är faktiskt "bara" 58 dar kvar till jag fyller år:D Ja, vid kanske 3 kom sofia också vi låg i min soffa och prata, srattade och ringde en coool man. Bild på outfiten kommer senare. Ni har blivit bättre på att kommentera! Men fortsätt att ställa frågor till frågestunden!

Bild på mej och lisa på grönan i maj. Hahha, det hände så mycket kul saker den dan... Allt va mycket bättre då:'(

Jag har inget liv.. :D


1
.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg. 
3. Stanna när du räknat till det numret som står innan frågan och skriv första meningen i sms:et. 
4. Gör likadant på varje fråga 

Sms nr: 3
1
. Vad skulle du säga om din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig? 
- Okee ska försöka:)<3
Sms nr: 8
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
- Jo.. Tror det. Vad ska du ha? <3
Sms nr: 1

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? 
- Vad gör du? <3

Sms nr: 16

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
- Ahh det går skita bra hur går det med tjocke nigan?<33

Sms nr: 11
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
- Haha ja. Eller min kompis gjorde:P<3

Sms nr: 20

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? 
- Haha sorry glömmde att det inte va du vet vem jag smsa med haha men du va skit duktig haha<333

Sms nr: 13
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
- Hade vodka men nu är det slut hah<3


Sms nr: 4
8. Vad vill du höra mest av allt? 
- <33

Sms nr: 7
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? 
- Haha oh mystisk grr haha<33

Sms nr: 18
10. Din romantiska replik? 
- Tjenare coolish<33 (ahhah) 

Sms nr: 21
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? 
- Vadå?

Nu får ni fan ta och fråga också!

Svarar på nääästan allt! Den kommer avslutas någon gång under veckan vet inte när än, det får bli när jag har tid. Har ju inte suuuupermycket besökare men några så hoppas på ett par frågor även fast nu brukar va så dåååliga på sånt, hahah.

Bildoooos;)

Shaba im back, hahah. Här kommer outfiten och lite bilder från idag:)
Linne - Kan dee och kofta - gina
Bilder från No och matten på mej, nora och elsa.






PUSS♥


Ja levde inte innan jag träffa dej...

Hejhej alla glada. Känner att jag e på bra humör just nu, vet inte vaf men det e ju alltid skönt. Sitter på bussen hem från forum har vart med matii, max, alex, ludde och lukas. Dom e så söta så. Jag fattar inte varför jag och matilda slutade umgås? Vi som va så bra kompisar när vi va små, har ju bara umgåtts lite då och då senaste 2åren, men nu e vi tillbaka bättre än någonsin. Haha, jag e så töntig. Juste dan.. Vi gjorde inte nåt speciellt direkt men har alltid kul:D mohaha jag och matilda har gjort en lite roligt deal(stavning?) Se hur det blir med den. Nu orkar jag inte skriva mer men kommer tillbaka i kväll med lite bilder, bla. Outfit;) puss<3

2 månader

Wohoo jag fyller år om 2månader exakt!;D va ba tvungen att skriva det. Men godnatt alla söta måste sova nu för det är ju skola imorn, suck. Men det kommer inte gå så värst bra, puss och godnatt<3

GULLIS

David är en söööt man <3

Söndakväll

Shaaaba, orkar inte ladda upp alla biler på bloggen men dom finns på facebooook för dom som vill se... Har inte gjort så mycket idag, utom att färga sofias hår. Ja det blev ju smått misslyckat.. Inte det att det inte blev fint för det blev det. Bara lite rödare än väntat men hon e så söt i allt. Usch imorn börjar skolan också.... Jaja börjar 20 i 10 på måndagar vilket är skönt. Efter skolan ska jag åka till forum och träffa matiiii, vet inte om någon mer henkar henne. Men det e ju alltid trevligt. Justja funderar på att färga håret? Ja vet jga har sagt det en miljon ggr men nu så menar jag det faktiskt men vet bara inte hur. Jaja jag får se. Lite fördelar finns det ju med att börja i skolan, får träffa min klass :D
NU ska jag inte tråka ut er mer med ointressant fakta, men här kommer lite bilder från dagen:D

Dagens outfit, väääldigt vanlig och lite "tråkig"

Soooofia i sitt nya håår

Lite brun blev ja allafall ;)



Bilder...

..på väg

Sitter på bussen med sofia:-d

Hejhej, sitter på bussen hem från forum med sofia. Vi ska hem till mej för att färga hennes hår mörkt! Det kommer bli skitsnyggt tror jag;) Som sagt sov vi hos david i natt vi hade skoj, typ satt o pratade i telefon med några töntar och spelade spel haha, det e fett kul:D och ja måste säga att jag äger dom rätt så hårt. Och så smsade jag o david med varan från varandras mobiler, jag vet vi e fett no lifers, men det va kul. Sofia somnade typ vid 3 elr nåt och ja odavid vid halv 4-4. Sen vaknade vi imorse vid 12. När vi hade ätit frukost och fixat oss drog jag o S till björknäs och solade, vi blev faktiskt brunare än jag trodde. Bilder kommer senare, puss<3

Ciao

Drar iväg till stallet vilken sekund som helst, så det här blir kort. Skulle vart med alicia idag på dan men hade glömt stallet helt när jag bestämde det, så de blir det nog inget av.. Men ska alla fall va med sofia ikväll vi ska mötas vid 6 tiden sen ska vi hem till david bebiii. Alla ni som ska till forum idag kanske träffar på mej lite smått sexig i ridkläder och inget smink, hahh. Inte vakert.
Jeppiiis, älskar dej <3

SORRY

Shena alla mannar! Statistiken har sjunkigt som faaan, så känner att jag blir tvungen att blogga. Men det har ju vart lov så vafan. Men jag har i alla fall bloggat lite. Tänkte att jag bara lite kort skulle berätta om dom senaste dagarna.
I onsdags va jag och matilda i ingarö med pompen och max:D Vi kollade på när några kompisar hade cup, det av faktiskt skoj. På kvällen Sov jag, matiii, sofia och alicia hos mej.
I torsdags va vi först en snabbis i forum alicic träffafde lollo och S, M o jag gick runt och va cooola. M köpte en snyggig kjol också. Vid 6 hade M träning som jag och S kollade på när den va slut åkte vi till gustavsberg träffade kanthita och issa vi skulle gått till ettan som va stängd, fail.. Och så träffade vi lollo och alicia i typ 30min. Men istället åkte jag, M, S, I och K till lukas för att va med, lukar, maxiii och pompen. På kvällen slagga jag och S hos matiiii. Det va skit kul :) Fast det blev inte så m,ycklet sömn... Först va vi skitflummiga och sen satt jag o pratade i telefon med maxii i typ 1 timma och matilda med lukas, spofia halv sov lite och cooolade sej. Så jag och M somnade vid 5?
och så fredag, Vaknade imorse vid 8 av väääärldens magvääärk, usch säger jag bara. Men lyckades somna om som tur va och vi vaknade igen vid kvart över 12 typ. Låg kvar i sägen rätt länge, men gick sen och åt väääärsta bigmama frukosten. M va typ hemma idag en jag och S skulle möta alicia i forum för vi skulle till stan, meeen vi orkade absolut inte. Plus att vi va sega imorse så kom inte ditt förns kvart i 4 typ :P Så vi drog nästan direkt hem till sofia och la och som små sega säckar i hennes soffa. Men vid 6 va jag och S tvungna att pallra oss till bussen mot sickla där vi mötte upp min bror, pappa och några fler för bowling, va roligare än väntat. Men orkade inte följa med dom till resturang så jag och S pallra oss till donken vid forum istället och åt midda :) Vi satt där rätt länge och pratade. Kom hem till mej för en timma sn typ och sitter nu i sängen.
Finns inte mycket mer att säga. Bilder från lovet kommer senare när jag orkar ladda över dom ;)
Imorn ska ja först till stallet med anna, sen på kvällen sova hos david med sofiaaaaa.
Gammal bild på mej och S.


Skööööönt med lov! Men har tyvätr inte så mycket tid till bloggen..

Hejhej, jag vet att det har vart dåligt man har inte haft tid.. Men ska försöka förbättra det, haha. Men sluta inte läs min blogg! För jag kommer tillbaka efter lovet, hahahahhaah. Men lite kort,

I måndas va jag me alicia och vi hade en slappdag kan man säga. Först va vi lite i forum och bytte mina hörlurar och kollade lite på kläder. Sen åkte vi hem och gjorde typ inget. Träffa en person... Men på kvällen gick vi till hemköp och köpte kladdkaka och läsk så satt vi utanför och hade lite kul soom vanligt. Men sen så givk vi till mej och busringde massa människor, mohahahhah. I tisdags blev det alicia igen, vi mötte matilda i forum och några mannar. SEn åkte vio till pompen och bara satt där, heeelt menningstlöst. Så jag alicia och matilda tog bussen till M och åt midda. Vid 7 kom alex, pompen och ludde hit och vi satt och pratde och gjorde en fånig sak. Men vi fick inte sova här så A pappa kom och hämta oss, så vi sov hos alicia, vi hade så jäääävla kul på kvällen att jag dööör! Vi hittar alltid så kul saker i filmen, dom bästa är, baksmällan, heartbreak hotel, how to lose a gay in 10 days och shes the man. Imorse tog vi bussen tillbaka till matilda och nu sitter vi i matildas rum och e cooola. Ikväll sover vi hör igen.

PUSS JONNA

RSS 2.0