Norius

Häääääi som sagt sover ju Nora här ikväll ! Nice vi har just ätit middag och lite sånt, nora måste tro att jag och min mami är mongos .. he he. Det är så sjukt kul att driva med min mami :)) Alla fall, nu ska vi se på film och äta semlor, mumma !

sööööta

Brun e fin, blek e ful

Ja så e det bara. Nu ska jag snabbt till forum för köpa nya sånadär blåa jeans jag visade här om dagen ni vet ? Sen drar jag direkt till stan där jag snabbt ska möta ossi och sen vidare till medis för att sola med Issa och Matilda ! Ååååh dte va så längesen jag träffa dom ! Kärlekt till er tjejer♥ Senare ska jag möta upp nora och vi ska åka hem till mej och ha det super mys. Kolla på film och snacka girltalk ;) Puss så länge !

Fiiiiiilm

Hej bloggen är hemma idag, kunde inte gå till skolan imorse. Mådde nämligen illa typ hela natten så somnade vid 4, inte nice. Så har väldigt tråkigt just nu .. Ska snart gå ner coh göra frukost sen tänkte jag lägga mej i söngen och koolla massa film :))) Håller på och laddar ner Love and other drugs och hela första sesongen av O.C. Så sjukt bra ! Puss på er så länge !
Bild från i sommras, Lisa, jag och Matilda♥

Wallander

Hejsan, sitte och kollar wallander just nu. Och ha ju inte så mycket att skriva så dte här blir kort, men tänkte om jag hinner ikväll som sagt lägga in ett inlägg och fredagen ! Men här har ni bild på gårdagens oufit :)
Jeans, nya från gina Tröja, odd molly Stövlar, Hunter

Grattttttiiiisss

Hejsan sitter hemma hos william nu med han, david och herka ! Myspys. Elr just nu spelar dom cod .. men vi kollade nyss på film och åt ben och jerry :) Mycket mer har jag inte gjort idag. Ska snart ta busseen hem till mina kusiner för att gratta min kusin. Det ska bli trevligt. Vi hörs kanske när jag kmr ditt !
Fick också en kommentar jag tänkte svara på,
Svar; Hej på dej också ! Haha nej det är vi inte och nej vi håller inte på med varan. Vi är bra kompisar :D

Heeeeeerkis

Hellooooo bloggen. Ursäktar för den total kassa uppdateringen .. Men det har vart helg och jag har inte direkt haft något tid till bloggen .. elr datan överhuvudtaget. Igår hade ju som sagt william fest och det va så gal1 kul ! Tack william för en underbar kväll!
Ja det va verkligen sjukt kul. Han bodde långt åt helvete så hans mamma betalade taxi åt alla, det av ganska sjukt. Och derför va det ju inga töntar som förstörde heller. Sjukt kul va det alla fall. Sen efter sov alla fall Tilde, Kalle, Marcus och Jakob hos mej. Och imorn kommer det en massa bilder från kvällen också :) Men här har ni alla fall en bild på mej, andrea och alicia, på bordet va det va ?

Och så idag, va ganska slut efter igår så har inte gjort så mycket. Först chillat gaaalet men tilde hemma hos mej men tog sen bussen för att möta sofia. Träffade på en massa folk men drog efter ett tag hem till darinen. Det va nääääis. Vid 8 mötte jag Herka, Patrik, Ryan, Wille och Dt, det va sjukt dött i hela nacka så jag herka wille och dt drog hem till herka. Nu sitter jag i herkas rum med han och sover här ikväll, myyyyys♥

Neeeeeeeee :') kolla va söt och tjock herka va när han va liten .. och hans underbart söta hund, jag dör ..

Engelska

Hejsan nu sitter jag på engelskan. Lagom kul om man säger så .. Snart, elr om typ en halvtimma ska vi till sats och spinna på profiltiden -.- ta mitt liv. Men sen slutar vi ! Och då dra jag och tilde hem till mej för att fixa oss lite inför kvällen , N I C E. Jag är sjuukt taggad ! Men nu ska jag va lite med i lektionen så ciaoooo♥

seg

idag har jag vart sjuk. Alltså hemma från skolan. Och sjukt seg, dörför ingen bloggning. Sen va jag på ridning. Underbart ! JAg red Danilo han e söt. Haha, kortfattat sådär :) Nu gör jag läxa så puss

I miss u baby !


Det va föör länge sen vi va med varandra älskling♥

Så här såg jag ut idag

Såg att jag hade tagit en någelunda bra bild på min outfit förut idag så här har ni den också !

Kofta - Ingen aning och orkar inte kolla ..

Tröja - Banana republic

Jeans - Gina

Random bild på mej och noriiis :))


Langarn jaooo

Hehe, oseriös rubrik för er som inte fatta det. Nu vet ni det också :)

Jag vet att min uppdatering suger för tillfärlet men jag försöker.. Därimot lyckas jag inte (y) Men det är alltid något. Efter skolan va jag alla fall hos min sjukgymnast det va nice. Va klar runt 4 och då va jag med lite kompisar och fixade inför fredag ! Ååååååh, vad jag är taggad !!!!

Alla fall vid 7 va jag hemma hos mej med Oscar och vi gjorde typ ingenting. Inatt sover jag alla fall hos pappa så puuuusss nu ska jag plugga♥

Nora och jag idag på musiken :)) love u

Svar



Svar; Han heter Leo Brännström :) Väärldens bästa♥

Nattnatt

Just nu skypar jag med lite folk och samtidigt målar mina naglar :) fast kom nyss på att jag inte kan måla min högra hand :( men det får mami göra. Målar med min underbart fina blå nagelak från H&M i färgen Blue my mind♥

loooooove

Darinis

Kom hem för ung en halvtimma sen efter att ha varit ut och möte Darin lite snabbt. Alltid trevligt :)

Efter skolan åkte jag som sagt till stan och solade med tilde och agnes, såg helt negro ut först men som alltid så försvinner ju lit av brännan eftr typ 5 min.. men jag är rätt bruuun ändå ! Vid halv 5 nångong åkte vi till forum för att äta något. Skulle nämligen tillbaka till skolan vid kavrt över 6.

Haade öppet hus så i skulle vara på hemkunskapen. Det va fett värt det. För nu får vi skippa en lekton sen och får en fet sovmorgon :D Dessutom va det rätt skoj, vi bakade muffins och gjorde smoothie.

Tog sen bussen hem och hade sällskap av Elias, treeevligt. Sen träffad jag som sagt sofia snabbt, men nu ska jag gå ! Puss på er♥

Sooool

Hejsan :)))) sitter på so´n nu och har religion. Och nu måste jag gå .. Så här kommer lite bilde, men efter skolan blire solning med agnes och tilde ! puss

Leo loooove

Hejsan, har inte haft tid att blogga efter skolan och kom hem vid kvart över 10 nångång ..

Efterskolan mötte jag alla fall patrik i forum för jag skulle vänta tills leo slutade. Träffade Lova älskling också som fyller år idag !!!! Så gratttis igen om du läser det här bebe, love u♥ Alla fall så passade på att gratta henne lite också, snel som jag är köote jag en bakelse till henne :D

Sen mötte jag som sagt Leo. Vi drog hem till honom där vi kollade på massa avsnitt av OC, riktigt myys. Och så åt vi semlor som han gullige mami köpte till oss. Sen gjorde vi inte speciellt mycket annat. Men kuuul hade jag det alla fall !

Nu skypar jag lite med Alex och kalle men funtar snart på att sova.. hmm får se hur det blir med den saken :)

Grattis älskling !

Svenska

Hääääi nu sotter jag på svenskan och slutar snart ! Sjukt niiice måste jag säga. Efter skolan ska jag alla fall träffa leo och ikväll måste jag plugga massor av matte .. usch.

Tiiilde har tagit bort sitt löshååår äntligen ! så jävla söt .. tänk bort mej ur bilden -.-
Här har ni lite av min outfit. Till det har jag svarta jeans och mina hunters !

Bildoooos

Här har ni också 3 bilder fårn helgen jag hitta på alicias blogg :)

Jag och Karin i fredags på donken, bjuder lite på den ..

Filip, Karin, Sebbe, Andrea och Carro i fredags kväll hos andrea :)

Alicia och jag i lördags kväll innan vi drog ut !

Helg är helg

Japp, och då ska man ha så roligt som möjligt ! Därför hann jag inte blogga igår tyvärr.

I lördags morse va det fotbollsträning, lite halv jobbigt men jag och Sofia gick ditt. Och senare på dagen va jag i stan med alicia och sofia. Vi kollade prao till dom och fikade. Det va riktigt mysigt, och vi pratade en massor. Drog sen hem till hem för att fixa oss lite inför kvällen ..

Skulle först hem till en kompis men hennes papi kom typ hem så vi hamnade hos Oscar. Det va sjukt roligt där även om det inte var något speciellt. Jag och chrille gjorde pannkakstårta, den va mumms, vi dansade en mass aohc chillade. Ja det va kul alla fall. Vid kvart i tolv ung gick jag med Kaleb till bussen för han skulle hem och jag skulle mötta Kalle, Viggo och Ludde vid Donken. Därifrån gick vi hem till Kalle där Jakob också var och vi sov sedan där. Det va nice.

Och så idag, det har inte hänt särskillt mycket. Va hos kalle ganska länge sen åkte jag hem till Alicia. Vi har bara tagit det lungt, så jävla skönt ! ♥ Hehe, nu ska jag försöka sova så Godnatt !

Jag e fett med cool .. he he he

Häääääi

Idag har vert rätt chill mn ändå mysig. Va först i forum ett tag md massa nice folk. Köpte 4par trosor och 2 tröjor, kommer bild imorn. Alla fall vid 4 åkte jag Alicia och Sofia till stan där vi mötte upp klara och Karin för att gå och sola ! Det va behövande kan jag säga.. Och efter det hade vi ett långt besök på donken, mumms.. haha tjockiiiis jaoo.

På donken hade jag och Darin krig, som fortstte hela vägen tillbaka till slussen. Haha, dte va skooooooj. Fixade då lite saker och åkte sedan hem till Andrea med lite folk. Mysmys.

Gjorde inte mycket speciellt direkt men jag va överspidad så jag, klara och darin stod och dansa en massa. Resten av kvällen had vi bara kul typ, inte mycket att berätta om förutom i slutet. Då hade jag och darin nämligen fight, och det va brutalt kan jag säga. Jag bödde och hon slog huvudet i marken.. He he he. Väldigt tjejigt om man säger så, dessutom gick min underbara skjorta sönder :(

Jaja nu kom min underbara slav upp med mackor till mej, tack darinis. Nu ska vi se film så puss

Bildbrist..

Hejsan.. Sitter på bussen och nyssnar på m...

Hejsan.. Sitter på bussen och nyssnar på musik :) lite trevligt sådär. Ska ju inte till skolan idag. Måste nämligen på en sak, inget jag är glad över dåra. Hade hellre gått i skolan till 4 idag. Så lycka mej till så hörs vi senare, puss


Kläääder

Lite saker jag köpt/fått på senaste tiden som jag har glömt vissa :)

1, Väska från Gina 2, Linne från monki 3, Transparent blus från H&M 4, Blus från Bikbok 5, Hög spets kjol från H&M 6, Mörkblå kavaj från H&M


Good night

Nu ska jag bara skypa lite mer med Kalle sen sova så Godnatt på er kääära läsare ♥

Outfit

Ni får bilderna på kläderna imorn på morgonen ist ! Men här har ni dagens outfit !


S M I L E

Jag är överdrivet glad just nu :D Sitter i mitt rum lyssnar på musik, fixar min ipod och ler som ett jävla fån .. Aaaaahhh snart kommer jag exploder så vi hörs om ett tag. Tänkte lägga in bilder på lite kläder jag glömt visa så puuuss

Jag älskar min pircing kom jag på nu också :)))))

Ridning

Heeejsan sitter hemma hos papi nu och gör ingenting -.- ska åka till ridningen vid 5 så hinner inte med tanke på att vi slutar olagligt sent på torsdagar. Och något som är ännu mer irriterande är att min mac har laddat ut och har inget hos pappa. Så here we go PC. Jag hatar PC, dom e onice. Men nu ska jag facebook geeka så pussen
Tumblr_lfaiclyawo1qf38p7o1_500_large

Man kan ju alltid drömma..


English

Halloo nu sitter jag på engelskan och har nyss haft So prov.. Det gick rätt bra förutom att jag skrev fel på ett årtal.. Så jag e lite deprimerad över det. Första saken som jag typ pluggar till, så det e onice.

Men efter skolan tror jag inte det händer så mycket. Ska rida senare på kvällen alla fall. Myspyyyyyss. Aja nu måste jag gå, puss

Godnatt

Läsa igenom So:n lite till sen blire soooova ! N I C E. Så god natt på er hörs imorn♥

Sämstbajs

Asså jag suger på att blogga dom senaste dagarna.. Föööörlåt. Men har inte tid på morgonen, skolan fukkar och hemma hinner jag ibland inte .. Så förlåt för det, ska försöka bli bättre.

Igår va jag lite sjuk plus att det hände en sak. Så jag sov hos Alicia vi gjorde inte så mycket men det va kul ändå.

Och så idag. Har vart med Jonte, Patrik och Robin hela dagen. Underbara människor. Vi va först ett tag i stan och sedan åkte vi hem till Jonte och chilla gal1. Det va mys. Tog sen bussen hem och nu har jag pluggat lite.. Fast det gick ju sådära.. Så nu skypar jag med Kalle !

sweeeeet ..

Svaaaar



svar; Haha Julia du är så otroligt söt på denna bild ! Så det kan du tyvärr glöma älskling ! Puss på dej också.
Och hennes blogg .. faktiskt så kommer jag inte ihåg "/ ska fråga henne !

Kalle och Viggo

Heeeejsan just nu skypra jag me Kalle, myyyys. Men när jag skrev rubriken snackade vi men viggo också ;)

Alla fall förlåt för ingen blogging under dagen.. Men internetet i skolan låg nere typ -.- sjukt segt...
Idag efter skolan va jag alla fall men Klara och Kappe. Vi va inne i stan där vi fikade och hade det allmänt mysigt ! SÅ dte va ju kul. Träffade även på en otroligt saknad kompis på donken ! Ciiiiillla :DDDD Ååh det va sjukt längesen så det kan man ju säga va trevligt. Komhem runt kvart över 6 och sen dess har jag vart diktig och tjänat lite pengar. Och sen gååååååtttt till hemköp för att köpa glass, muuuumma. Och nu sitter jag som sagt och skypar med Karräää, han e bäst !


Och så igår lite snabbt ! Va med Julia hela dagen. Sov hos henne på lördagen också. Först va vi på Patriks match och sen åt vi middag med en massa. Det va sjukt gott, kmr inte ihåg vad det heter dock.. Och på kvällen gick vi på bio på sergel, jag patrik och julia. Vi såg Little fockers. Men puuuss nu ska jag va social !

tröööött

kom hem för 20 min sen. har vart på bio, så orkar inte blogga nu :) vi hörs imorn ! puss

Juliaaaa

Shaaaabaaa, vad tycker ni om Kalles inlägg imorse ?
Just nu sitter jag alla fall hemma hos Julia och vi ska snart äta och senare dra vi ut för att träffa folk ! Annars har jga inte gjort mycket idag. Va och fikade med min mami, moster och kusin :)
Igår va vi hos mej på kvällen, det va riktigt kul ! Sen sov Tilde, Kalle och Jakob hos mej.
Här har vi ju då gullige Julia :)))))))

kaaaarräääää! <3

tjatja bloggen! :)
idag har jag chillat galet med jarre, arre, virre, jorre, tirre, och massa balla tuffa brudar och grabbar, jag har varit i forum, som den forum tuggaren jag är med alla mina forum tuggande vänner, jag hade även en väldigt rolig och kreativ fest med pizza bakning , mack ätning och bong rökande! :)
jag typ älskar att röka en riktigt fin trea med mina höga jamaica vänner!
om ni vill tjacka en trea ring mig , 0708955057,
ring om ni vill ha lite blöt neger fitta! <3

Godmorgon


Sköööönt

Hejsan, sitter i min soffa och snackar med Karrääää, mycket trevligt !

Idag hade jag alla fall ridning, red barbacka på gigolo. Rätt naiiis :) Och innan det va jag en stund men lille beata. Kärlk till den cheyen. Ja jag vet att min blogg är tråkig på vardagarn men det blir så.. Men helgen då jävlar !

Har nyss tagit en lång underbar dusch också, mmmmmm. Aja vi hörs snart, puss

Här har vi snygga beata !


2 cool 4 school

Nu, lunch


Sleepyhead

Jag är skittrött men jag bara somnar inte -.-' Irriterande till 1000. Så jag tänkte sriva mej trött elr någor liknande.

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Helt underbart ! Det har förändrat mej så otrligt mycket. Och ja har lärt känna massa nya underbara människor. Helt klart ett år att minnas.
Bättre än förra året? – Mycket !
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Örebro, sofias fest, min fest.. och massa adras, 1 polisincidenter som hände, min piercing, alla härliga sommarkvällar, hästar på gotland, alla nya underbara vänner. Finns säkert massa mer.

Har du flyttat under år 2010 – Nej det har jag inte
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Haha, ja en massa !
Har du kysst en främling? – Yes..

 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Underbar
Har du varit kär? - Ja det har jag, 2 ggr
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Japp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Haha, ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -  Ja en massa.. haha nej verkligen inte


SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Inte vän..
Har någon i din släkt avlidit? – Nopp
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Inte riktigt hårt
Varit i slagsmål? – Jo det skulle man kuna säga

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Man ska inte ångra saker, för man ville det just då.. men har jag säkert
I så fall vad? – ..
Har du skämt ut dig? – Haha, jaja..
Har du ljugit för en vän? – Ja men inget stort vad jag minns
Har du varit ute en hel natt? – Typ
Har du blivit tagen av polisen? – Japp, fast jag har aldrig gjort något
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jaa
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja

 

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Myrsjö
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Nej
Hatar du någon på din skola? - Hatar och hatar.. hmm, ogillar
Har du gjort något framsteg? – Hehe, va nog bättre i 7an..
Haft alla rätt på ett prov? – Japp

 

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – Om jag har. Jag har träffat så otroligt många na vänner sen augusti 2010. Och dom betyder så myckt för mej ! Nästan dom ända jag umgås med nu. Och dom har förändrat mej enormt !
Har du förlorat en vän? – Nej.. men är inte lika nära
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Nej..
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Inte med något grovt
Har du ljugit för en bästavän? – Tror jag inte


Shutter island

Sitter i min soffa hemma hos papi nu och kollar på Shutter island. Den är bra än så länge men lite krånglig.. Hehe..

Blev alla fall inget med nora elr bajen backen idag.. Ist va jag en stund men Tim, Filip, Pontuz, Erik och Lisa och sen träffa jag Alicia och Sofia. Hade inte mycket för oss så har alltså inte mycket att berätta.

Vi kanske hörs senare ikväll alla fall ! Puss

Sääääääxig vaa ? Haha

Mattäääää

Sitter just nu på matten, oh god.. ta mitt liv. Skolan är föööör lång, men det här är som tur är sista lektionen :') Efter skolan blire nog Noriiiis. Myyycket trevligt måste jag säga. Kanske bajen backen med Kalle och några om jag orkar.. He he he. Jaja Agnes hälsaaar ! Puss

Fit !

Haha, japp dte ska jag klara och sofia bli till sommaren ! Elr försöka i alla fall.

Idag efter skolan va jag med Klara och sofia. Vid halv 5 åkte vi till CMC för att prov träna. Och man har ju sina skills så jag fixa så vi fick provträna gratis ! Det va rätt så roligt. Hundra ggr bättre än att gå ut och springa alla fall. Så vi ska köpa årskort dära, niceeee :) Just nu sitter jag och planerar helgen med Kallleee, hoppas det händer något så vi slipper ruttna bort, haha. Men nu ska jag duscha, puss ♥

Dröööööömkroppar

Bra jobbat jonna !

Klockan är snart 5 jag ska upp 7 och jag har inte lagt mej ännu -.- Fyfan va lyckat ! Har alla fall spenderat min natt genom att snacka med Sofia en hel del. Hon har även tröstat mej hela kvällen, för just nu så bara gråter jag.. Har också snckat jätte mycket med Ossi. Känns sköönt, underbart♥ Men nu snackar jag och sofia med Dav. Ååååh dav :))) Han e så best.. Aja nu ska jag bli social igen, puss

Och här har vi sofia. Jordens nog mest förstående människa. Hon finns alltid där för mej, och försöker verkligen för att göra allt bra. Jag hade inte klarat det här utan dej älskling.. För just nu är jag så jävla svag när dte gäller det här. Det är skönt att ha dej, älskar dej blodsyster

-

Jag trodde det skulle va lätt, det kändes lätt tills det verkligen va sant. Det va det svåraste jag gjort i hela mitt liv. Och nu e jag bara så jävla rädd att det va fel. Att jag ska ångra mej. Jag älskar dej fortfarnade men det känns bara fel just nu, men tänk om det bara va en period ?

Back to reality

Japp imorn.. Fan va onice säger jag bara. Men det är bara att tänka posetivt ! H3h3h3h3.

Alla fall har jag inte haft tid elr ork att blogga senaste dagarna.. Men kan ju lite snabbt berätta om dagarna nu :)
I lördags va jag hemma hos klara hela dagen men henne och Sofia vi körde wii fit ! Jag va sjuuuuuukt taggad så det va ju nice. Men runt 8 nångång mötte vi upp Kalle, Jacke, viggo, ludde, edvin och alex och tsm med dom drog vi vidare till Julia. Det va skoj. Körde lite "lekar" elr vad man ska kalla det och jag hade ett långt snack med Kalle om massa saker. Sedan drog typ alla hem men jag drog med Klara hem till en annan kompis en snabbis och sen sov vi hos mej.

Igår va en lagom rolig dag. Först va jag i bajen backen med Sofia, Lisa, Tim, Sebbe och Ahl. Första gången jag åkte skidor för i år ! Så det va kul. Drog hem till mej med Sofia vid 6 när det stängde, men hon drog hem nästan på en gång pga hennes utegångsförbud -.- Möte alla fall upp tilde och alicia då och vi drog till ektorp där vi möte massa och massa skit hände.. Orkar inte ta upp allt i bloggen nu, men kan säga så här. Det hände en tråkig sak med en person jag tycker väldigt mycket om. Så jag va ganska ledsen hela kvällen vilket också är anledning till att jag inte bloggade igår.. På kvällen va jag alla fall på bio. Såg the tourist, helt okej film, lite seg bara "/ Sen sov alicia och tilde hos mej, fan vad jag älskar dom. Dom hjälpte mej så himmla mycket igår ! Dock somnade vi inte förens halv 8 imorse, lyckat !

Och så idag. Solade en snabbis med Sofia och Klara niiiiice ! Och va sen på eriksdalsbadet med Martina, Natasha, Lova, Herka, Ossi, Kaleb, Leo, Mattias och Måns. Efter åt vi middag på Pizza Hut, mumma.

Men nu ska jag fixa mej och försöka sova.. Vilket aldrog lär hända -.-

Söööt bild från i fredags, haha

Svejs

Hejhje, nu sitter jag i Klaras säng :) Sover här ikväll. Trvligttreligt. Vi har inte gjort så mycket ikvöll, alltså ganska seg kväll. Har alla fall lite roliga planer för imorn ! Så vi hörs då, puss

Egoooopower

Sitter och kypar med Nora nu mn ska ta bussen om 10 min :) Och efter som jga har lagom roligt just nu har jag tagit lite egopics jga tönkte dela med mej av, enyoj

Vendelutan och Klura

Hejhej, än så länge idag har jag inte gjort så himmla mycket. Vart med lite kompisar bara. Nu är jag bara hemma snabbt för att äta och byta om. Sen drar jag och Träffar vendela och Klara och vi träffar nog Kalle och några senare :)


Söööööt bild på mej och Herka från nyår...

David och Tilde

Hej alla läsare va gör ni ? Dom flesta kanske sover just nu men jag har liksom vänt på mitt dygn.. Jävligt jobbigt måste jag säga. Vakna 2-3 varje dag.. Nej det är inte nice. Och imorn kommer jag aldrig vakna. Har fan inte sovit bra på två nätter, usch fy blä. Nej men nu ska jag inte tråka t er med det.

Just nu sitter jag och skypar med Tilde och David. Riktig jävla härliga personer detdära ! Riktigt roliga. Ja det är typ det jag har gjort hela kvällen. Dom är faktiskt nice. Jag älskar er hörrni ! PusseN

Robban !

Omg va Robin va söt när han va liten. Det är helt galet sjukt. Döda.mej.någon. Men kolla vilken gulle plutt !

I love u Robban♥

Tråktråktråk

Det va jätte roligt igår tills snuten kom. Fan att dom alltid ska förstöra allt.. Haha men då drog alla som va på festen till donken. Det va jävligt fullt där kan jag säga. Eftre det åkte vi ett par personer till carro typ 11 st tror jag vi va :) Och alla sov där. Tog tyvärr inga bilder på festen men ett par hos Carro.

Idag har jag då inte gjort så mycket. Va först med Kalle, viggo och Karin sen tröffa jag eve och linnea. Nu ska jag snart träffa Jakob och Viggo tror jag så vi hörs ! Puss♥

Fiesta

Om en liten stund drar jag på fest i skuru ! Trevligt måste jag säga. Vi hörs ikväll när jag kommer hem, vet dock inte vart jag sover menmen. Kör alla fall på plattat hår med mittbena ! Har saknat det.. Hade dte alltid förut och nu är min lugg någolunda lång igen (y)

Inte finaste bilderna dock..

Jag har damp

Hejhej. Idag på dagen gjorde jag ingenting. Asså verkligen, typ va med darinis. Ovanigt ? ;) Haha jag vet inte varför jag och Sofia alltid är med varan på loven. Asså inte det att vi inte är med varan annars men på loven blire tp alltid varje dag.. Hehe men hon är nääis ! Big like på henne (y)

Alla fall nu ikväll har vi vart med Kalle, Jacke, Viggo och Ludde. Trevliga grabbar ! Chillade hemma hos viggo ! Men som ni kanske fattar har jag inte mycket att skriva på puuuuuss

Sööööööt

Måndag

Hejhej ska snart sminka mej och fixa håret sen drar jag sofia och alicia iväg ! Hann onte skriva igår.. sorry. Men på kvällen va vi alla fall på fest i ösby, trevligttrevligt. Men här har ni dagens,

Jeans Gina Linne Gina Kofta Bikbok Halsband Vet inte

Goddag (?)

Haha, jag och sofia vaknade nyss. Inte nice.. Så nu måste vi skynda oss som in i helvete. Jaja, tänkte bara skriva lite. M<en nu måste jag fixa mej. Slänger in dagens innnan jag drar ! Puss

Gott nytt år och så vidare

Segt va ordet. Det förklarar det mesta av min dag. Hemma hos sofia tills halv 6 med ossi och herka.. Kollade på sagan om ringen 1 och 2. Drog sen en snabbis till stan med Sofia och solade 15 min. Men solariumet va urkasst.. så det va totalt slöseri av pengar -.- Nu sitter jag bara hemma med darin och tar det lugnt, och snart kommer en kompis hitt. Vi orkar inte med så mycket efter igår, som därimot va underbar.

Nyår firades hemma hos lova med en massa. Skit kul hade jag ! Ist för att sitta och skriva en massa så kommer det komma bilder senare. Men det blir först när mina vänner ha orkat lägga ut dom. Men här kommer alla fall en bild !

Sofia, jag och gulliga viggo !

RSS 2.0