Bloggpause

Hej, jag vte att jag har vart jordens sämsta bloggare. Men jag har fått körtelfeber .. så har ingen ork till att blogga. börjar självklart blogga igen när jag mår bra ! kanske bloggar nån enstaka gång nu och jag orkar. Men glöm mej inte ! Ni får ha det så bra så hörs vi, puss

Vill ha

Så jävla snygg

Bild 12

En bild på din vardag
Den va ju ganska svår .. Men en bild på min klass fick det bli. Dom gör ju rött mycket av min vardag

Bild 11

Någon du kan berätta allt för, det är faktiskt väldigt många men orkar inte lägga in bild på fler så ..

Nora Andermatt♥

Bild 10

Någon du tycker är väldigt snäll

Jonathan Dättermark♥

Natt

Njaa kanske inte natt. Men kväll alla fall ! Ligger i min soffa och lyssnar på musik och orkar inte gå upp så sover här inatt. Haha, lat .. Men det e nice (y) har inte så mycket att säga så puss och godnatt !

Lyssna ! Hehe youtub lagga ..

Bild 9

En person i din släkt

Min kusin. Moa Hedin Ekwall

Home

Fick inte gå till skolan idag för mami. Kul .. Haha ganska skönt dock mn blir uttråkad av att sitta hemma. Aja orkar inte skriva nu. Är bajs irreterad. Så hej svejs, haha, ha det bra !

Sleep well

Godnatt allihop♥

Heeeeeei

Hejsan, sitter i min säng och gör absout ingenting .. Kul. Elr jo jag snackar med Caroline och får henne på bättre tankar ! Jag älskar dej bruden. Och saknar när vi va nära. Alla fall så har jag nyss badat och chillat galet. Det va extremt myyyys :) Va inte i skolan idag dessutom .. Hade världens feber inatt, inte bra. Jag dog typ. Och så har jag haft extremt ont i huvudet hela dagen. Känner mej som en knarkare för jag äter massa olika tabletter just nu ..

Jaja nu tråkar jag ut er så nu ska jag hämta något att dricka. Puss♥
Caroline♥

Jag dör


Jag är kär i dom här skorna .. nu dör jag lite. Från scorett, men verkar inte finnas kvar -.-

Bild 8

En person du saknar

Therese Thörnqvist♥

Träna

Bloggen har helt hamnat åt sidan idag ! Hade nämligen ingen vanlig skoldag idag så hade inte datorn .. Och efter skolan åkte jag typ direkt till björknäs där klara skulle slinga och klippa sej ! Dte blev sjukt fint men tog dock väldigt lång tid. 3 timmar satt vi där -.- Tur att Darinis också va med.

Och eftersom jag och sofia inte va hemma hos mej förens kl 7 hann jag liksom inte med bloggen. Vi åt middag, smälte maten lite och packad ihop våra saker för träning ! Sen så gick vi ner till CMC så sjukt duktiga. Började med ett pass i core, det va nice ! Skit skönt efter. Och sendan gymmade vi i ung 30min.

Nu har jag duschat, tvättat håret, rakat benen och allt sånt. Ska lägga mej och läsa lite läxa sen sova ! Puss

Visst blev min älskling sjukt snygg i håret ?

Bild 7

En bild du aldrig lagt upp

Och det har ju sina skäll ..

Bilder från kvällen

Såååå ! Men bara så ni vet va dom 1000000 ggr snyggare i verkligheten ..


Bästa dagen på året

Jag vene varför men jag liksom har en grej för alla hjärtans dag. Det e typ det bästa jag vet, underbaraste dagen på året ! Alla e så glada och då blir jag liksom glad. Elr egentligen e folk inte så glada .. men jag e glad !!! Och inbillar mej att alla andra e det, hehe. Men det e så man ska tänka :)

Alla fall dagen har spenderats med mina underbara tjejer ! Åkte in till stan efter skolan med Tilde, Agnes och Beata vi gick på resturang. Bambou city hette det. Sjukt underbart. Det av buffé av sushi, thaimat och mongolisk grill mummaaa ! Det va fan längesen jag åt så mycket .. Vi satt där i ung 2 timmar och åt.

Efter det tog jag bussen och mötte sofia vi fick skjuts till affären där vi handlade massa dekoration och åkte sen till henne för att baka cupcakes. Dom blev så sjukt snygga !! Goda dessutom ;) Kommer bild när darin skickar dom !

Vill också säga grattis till den här snyggingen som blev tsm med sin pojkvän idag !!! Så jääävla gulligt♥ Älskar dej Elsiiii !

Bild 6

En bild på dig och vän du inte varit med på länge

Marion Sandy Helena Styf ♥ Och jag saknar henne så otroligt

Alla ♥ dag

Glad alla hjärtans dag ! Jag älskar alla hjärtans dag. Men alla fall. Har inga speciella planer för idag riktigt. Ska fika med Klara och sofia och sen åka till Klara och chiiiillla, kanske köra lite wii fit. Det e sjukt kul♥ Ja, nust nu sitter jag på spanskan men slutar snart och då har vi idrott. Nice. Puss på er vi ses senare !

Två bilder från i fredags, första bilden Malene andra bilden Alicia och jag. Bilder tagna av Andrea.

Bild 5


En gammal bild på dig själv

Darinis

Heeeejsan ! Igår kväll/natt va sjukt kul. Berättar mer om den senare tror jag, alla fall kommer det bilder. Sov alla fall hos Carro. Det va niiice.

Och så idag har vart en seeeg dag. Jag och sofia va ganska så trötta så vi har inte pallat så mycket. Bara vart med Alicia och färgat Sofias hår :) Det blev skitfint ! Och inatt sover hon hääär. Myspys. Alla fall så ska vi se på film nu så höööööörs, här har ni några få bilder♥

12 februari

dsc02459 (MMS)

12 februari


Bild 4

Kör två idag eftersom jag missa igår

En bild på en konstig tid i ditt liv

Bild 3


En bild på någon i din familj
(min tvillingbror till höger)


Nice !

Jag och papi beställde just massage till mej imorgon ! Så jävla härligt. Så vid 1 imorn ska jag på massage. Mmmmm:) Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, träffar lite kompisar och ska försöka att komma ihåg bloggen ;) Haha men nu ska jag sova, puuuussss ♥

Bättre

Jag mår äntligen lite bättre alla fall ! mina tabletter kanske äntligen börjar funka, yes. Så jag ska nog till skolan imorn. Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag längtar fan efter att komma dit, haha. Jag har vart hemma fööör länge nu .. Men vi hörs senare, puuuuusss ♥
Matilda Blom AugustssonMatilda Blom AugustssonMatilda Blom Augustsson
Miss u baby♥

Bild 2


En bild på mej själv

Bild 1


Någon du umgås väldigt mycket med ♥

Like everybody else

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

2a bilden: En bild på dig själv

3e bilden: en bild på någon i din familj

4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv

5e bilden: en gammal bild på dig själv

6e bilden: en bild på dig och vän du inte varit med på länge

7e bilden: en bild du aldrig lagt upp

8e bilden: En person du saknar

9e bilden: en person i din släkt

10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll

11e bilden: Någon du kan berätta allt för

12e biden: en bild på din vardag

13e bilden: du och någon klasskompis

14e bilden: en bild som påminner om gamla tider

15e bilden: en person du vill vara med

17e bilden: en ful bild på dig

18e bilden: en person som är snygg

19e bilden: en bild på en av dina närmaste

20e bilden: en person som alltid ställer upp för dig

21e bilden: en bild på en tid du saknar

22e bilden: en bild från i somras

23e bilden: en bild som gör dig glad

24e bilden: någon/några du alltid har roligt med

25e bilden: en tokig bild

26e bilden: en bild du alltid skrattar åt

27e bilden: Den nyaste bilden på dig

28e bilden: En depp bild

29e bilden: en bild från en rolig tid i ditt liv

30e bilden: en bild som får dig tänka på ett speciellt minne


Fan.....

Ska inte till skolan imorn heller .. Ska till doktorn, mami tror jag har fått tillbaka min magkatar igen .. Fitta, det suger. Menmen. Idag har vart riktigt segt. Gjorde ingenting fram till ung 4 då alicia kom förbi enm stund. Det va skönt att träffa henne igen ! Känns som evigheter sen. Men jaja nu ska jag kolla lite mer Oc och sen försöka sova. Puss

Bästa vänner

Ryan atwood♥

Ursäkta för den urkassa bloggingen ! Men jag har inte haft någon tid alls.. med tanke på att all min lediga tid har gått åt till att kolla på Oc. Haha .. Är hemma från skolan idag mår inge bra. Och såg nyss klart på sista avsnittet av sesong 2 av Oc så ska börja på sesong 3 nu, så ciaaaao :)

Hanna och jag i hassela :)

Hassela

Nu är jag framme i hassela ! Elr ja jag har vart det i typ 1,5 timma. Har inte gjort mycket idag .. Åkt bil och sedan packat upp. Ska snart kolla lite Oc, bäst i hela världen♥ Puss vi hörs

:(

Usch, såg nyss klart sista avsnittet på Oc .. Fyfan va jag grät. Sådär kan det ju inte sluta, jag tar livet av mej. Och egentligen borde jag sova nu men jag kan inte vänta med att börja kolla på säsong 2, så vi hörs ! Haha ja jag är lite geek, såg 27 avsnitt på 2 dar och ska börja på säsong 2, haha. Det är beroende framkallande. Puss

OC

Oc kan va det bästa som har hänt mej. Jag har inget liv kvar. Laddade ner alla 4 säsonger och har legat instängt på mitt rum idag och igår eftersom jag e sjukt, och kollat på det. Är på avsnitt 19 nu av säsong 1 :) Lovelovelovelove♥ Nu ska jag fortsätta ! Så puss

Tjockis

Hejsan jag har glömt bloggen idag .. har vart så sjukt trött idag oh skit. Kunde typ int sova en sekund inatt, det av irriterande :( Just nu pluggar jag lite och kollar på tv. Sen ska jag försöka läga mej tidigt idag, kanske börjar kolla lite OC. SÅ sjukt nice.

HAr tyvärr ingen bild på dagens heller men hade ljusa jeans och en blommig blus. Puss

RSS 2.0