Godnatt och ny design

Som ni ser har jag gjort om designen lite, va trött på den förra -.-

Har den här tillfäligt, va tycks ? Blev rätt nöjd ändå, gillar enkla headers :)

Nu ska jag lägga mej i sängen och typ smsa lite (a)


outfits

Gårdagens

Skor Skopunkten ♥ Tjol Gina ♥ T-shirt H&M ♥ Halsband Lindex

Skinnjacka Carros ♥ Halsduk Lindex ♥ Väska Marc jacobs

 

Dagens,


Skor Converse ♥ Shorts Only ♥ Tröja JC ♥ Skinnjacka Carros ♥ Halsduk Lindex



Ridning

Japp det har jag gjort idag ! Hann inget annat... Slutade 20 i 4 idag, sjukt onajjjs. Alla fall åkte direkt hem till pappa där jag packade ihop alla mina saker. Jag känn faktiskt inte helt rätt.. Bara som att jag flyttat föralltid. Nä nu ska jag inte snacka om allt skit som händer ! Tillbaka till dagen,

Åkte som sagt hem till pappa, bytte om  och tog sen till bussen till stallet. Vi hade dressyr. Det va najjs. Red Sorras mej han va skit jobbig -.- Kastade sej och ville bara springa till mitten och massa jobbigt. Så fick byta till Amadeus, då gick det bra och va rätt kul lektion. Nu har jag inte gjort något allt typ ;) Haha, duschat och ätit. Men ska faktiskt snart rensa min garderob. Inte kul alls..


PÅ HÖSTLOVET ÅKR JAG TILL SKÖVDE MED MATILDA OCH HANNA FÖR ATT HÄLSA PÅ MIN UNDERBARA ÄLSKLING FANNAY !!!! OMG VAD JAG LÄNGTAR !! <3

So tar livet av mej..

Sitter på Espresso House md Alicia, Sofia och lisa, vi pluggar ! Har So prov imirn och har inte ens öppnat boken än.. 9 sidor i en bok och ett A4 ska jag kunna tills imorn. Jag är bra på att plugga i tid, heheheh. SÅ nu måste jag plugga vidare, kan nästan alla antekningar bara 9 sidor kvar, bara..

Hörs senare ! Puss ♥



Pluggdag

Yes det är vad jag ska ha idag ! Jag Alicia och Sofia ska sätta osss någonstan och plugga skiten ur oss. Jävligt najjs. Elr nej i och för sej inte. Men vi lär sncka en massa också ;) Idag lovar jag faktiskt att fota lite, vilket jag glömmde igår.

Nu måste jag dra, puss


Lite av dagens :)

Godmorgon !

Usch vad jag njuter av att typ alla i min klass är i skolan nu utom jag agnes och mickala.. Haha, sjukt najjs :) Jaja, nu ska jag klä på dje och allt såntdära och sen dra. Vi hörs snare ! Puss

skulle publicerats runt 10


Godnatt

Nu ska jag ta och sova (a) Det va jobiggt att plugga så fick inte så mycket gjort.. Lite matte och lite spansk. Har typ fördrivit tiden med att skriva gulliga saker till typ 45 personer på facebook. Haha, det va ju sådär kul "/ Men nu e jag klaaaar ! Godnatt gullisar vi höörs♥


Saknar dej Johanna <3 Läs hennes blogg här, http://hhult.blogg.se

Nytt

Haha, har inte ens börjat plugga än.. Men ska börja med det nu tänkte jag :) Och ska ävn lägga in bildr på två saker mamma kom hem med, puss hörs när jag ska sova !

Ni får ursäka för sääämst webbbilder och en otroligt glamorös outfit...

Kul va ? So, matte och spanska, skjut mej..

Underbar halsduk :) Love it, från lindex tror jag

Ny mascara, Voluminous x5, aldrig provat förut så hoppas på det bästa !

Klockan 11

Ojojojojojjojojojojo vad najjs ! Börjar 11 imorn (?) och slutar halv 3. Jääää. Ska egentligen börja 9 men vi har inte vår spansk imorn och det e dubbellektion. Så sjukt jävla najjs. Hahah, så jag tror ni fattar ;)


Jag gillar dej ändå.. :$

Hejsan Bloggen ! Ni vet ju redan vad jag har gjort idag. Fast Smiley och Robin kom ditt också. Det va skiiit naiis. Så jag har typ inget att blogga om.. ? Men nu måste jag plugga. Men vi hörs ikväll, puss♥

Skooolish

Haha, jag e en tönt. Nej men hejsan :) Sitter utaför Son ich väntar på att vi ska börja. Onajjs.

Efter skolan åker jag till forum där jag möter alicia ich sn köper grädde :D Hihi, och vi åker sen hem till William där han, patrik, ryan och lisa är. Vi ska äta chokladpudding hela efrmiddagen. Haha, tjockt jag vet. Men det va en sak vi bestämmde i helgen. Dt blir säkert kuuul :D Ska försöka ta massa bilder, som ni får ikväll.

Nu börjar jag, Puuuuuuss

Agnès sweeeetheart

Ska bli bättre !

På att blogga alltså.. Vet att dt suger just nu. Och är trött nu så orkar int blogga massoor. Haha.

Efter skolan åkte jag hem till William med han och Patrik. Vi gjord inte så mycket, typ snackade och fixade med Patrans nya kamera. Senar kom Lisa och Ryan också, men lisa stannade inte så läng för hon hade träning "/
Ja vi hade väl kul, fast Ryan och Patrik terrade sönder mej och tog min mobil -.- Sen drog också ryan hem :)

Vid halv 7 gick jag och Patrik till ektorp för han skulle ta bussen och jag skulle möta Robert. Det va myys. Fast hann int göra så myckt för hade träning kl 8..  Träningn va som vanligt och nu ska jag smsa lite med Robert och sen sova !

Puss♥

Jag och Bestis igår :) Haha bjuder på den starkt... Älskar dej♥

Alicia.

Jag orkar inte skriva nu. Mår inge bra Men snabbt om dagen bara. Va med Alicia, Patrik, Ryan och William hemma hos mej typ hela dagen. Sover hos bästavän ikväll, det behöver jag. Att ha vänner som lyssnar betyder väärlden.
Nu orkar jag inge mer, puss♥


Bilder från i fredags !

Haha, varning för otroligt vackra bilder ;)


Haha, den sista bjuder jag starkt på !
Vissa foton kan jag inte lägga ut. Men dom finns på faceboook ifall nån vill se :)

Lördag♥

Jag vet att jag suuuger på att uppdatera.. Hade tänkt göra det igår kväll men då ville inte mitt internet samarbeta..

Igår va jag med Alicia ppå dagn, vi gjorde typ ingenting, haha. Elr jo jag klippte mej. Men mer än det gjorde vi inte. Och vid halv 6 hade jag match, förlorade med 1 - 0, inte så najjs..

Aja, efter åkte jag hem för att duscha och allt såntdära. Drog sen ut och träffade typ alla. Hahaha, nej men typ sammma människor som i fredags. Först va vi en stund i ektorp och träfade på Kaleb och Robert. Dom andra drog till långan men jag stannade i ektorp med Kaleb och Robert för att vänta på Patrik :D
När Parik kom åkte vi till dom andra fast vene riktigt var R och K drog, haha. Hade det mys, fast det va jävligt kallt...

Åkte sen med Alicia hem för att sova där. Men de hände massa skit så jag va tvungen att åka hem och sova.. Fyfan vad jag hatar en viss person.

Sa ju att jag skulle lägga in biler från Tom tits men det är nog inte så kul att se.. Haha :) Så ist kommer det bilder från i fredags, strax tillbaka !

Gammal bildd. Men tack för allt älskling♥

Långan

Hejsan, förlåt för sämst uppdatering.. Men har inte haft tid. Va på tom tits hela dagen igår med skolan, faktiskt kul. Kommer bilder senare.

Sen på kvällen va jag med massor av människor. Hade skit kul. Vi va typ vid Långan och lite överallt. Pallar inte berätta exakt vad vi gfjorde men kul hade vi alla fall. Jag älskar er alla♥

Sen sov jag och Tilde hos Alicia, mycket trevligt ! Nu ska jag fixa mej, vi hörs !

qwertyuio
Elsa, Agnes, jag och Tilde igår på väg till tom tits :)


Glamorös middag

Tror inte ja kommer uppdatera mer ikväll tyvärr "/ Men nu ska vi sätta på en film och äta vår glamorösa middag, haha. Falukorv, nudlar och hamburgebröd. Så jävla lyckat (y) Sen vräka i oss godis och ha jävligt kul !

Har ingen bild pga cp facebook laggar sönder -.- och vi vene hur man tar kort med den här datan, heheh ;)
Puss

Nora Louise Andermatt

Nu sitter jag i Noras kompis lägenhet med nora, haha. Vi lånar den i natt ;) Stort tack till Vilma. Aa så vi ska sova här ikväll och har hela lägenheten för oss själva. Myyyycket mysigt. Kom nyss in från att ha vart på ica och köpt godis. Hehe.

Efter skolan träffade jag Alicia och Patrik i forum och va med dom där i typ en timma sen åkte jag och A till min ridning. Vi hoppade och jag hade Pelle. Han är skitduktig fast lite snabb kanske ...

Ja nu måste jag va soceal lite med Nora ! Vi ska äta maaaat, godis och ha kul :D
Puss

Sarah tjulander

Jag är med i en tävling på Sarah tjulanders blogg, aaa vad jag vill vinna. Fyfan va najjs.

Tryck här för att komma direkt till tävlingen :)


Kärlek

Kärlek är så jävla härligt, men slutar ändå oftast olyckligt. Jag har vart kär en gång, asså verkligen på riktigt. Och jag har aldrig sabbat något så mycket som vi gjorde. Det har aldrig vart vi på riktigt, det är inte vi och det kommer aldrig att bli vi. Varför vet jag inte. Jag gillade dej och du gillade mej. Men det funkade bara inte. Elr det kanske det gjorde, vi försökte aldrig. Varför ? Haha, kom bara att tänka på det.

Älsklingar !

Heeejsan :) Idag va jag som sagt med Caroline. Trevligt trevligt, va länge sen asså ! Älskar dej tjejen. Slutade typ en timma före henne så åkte till forum och väntade. Där va jag med Smiley, patrik, david och några av deras kompisar.

När hon sluta åkte vi in till stan för att köpa en piercing ! Och så åt vi på donken, hah, jää.
Tog sen bussen till ektorp där vi skulle träffa mina underbara vänner. Hihih (a)

Det va smiley, patrik, ryan och david sen kom det några jag inte kännde som va där i typ en kvart och sen gick ? Haha, det va typ derars kompisar. Och senare kom även Lisa ! Juste jag piercade Caroline när vi va där också ;) Jag e ju cool ? Aa men vi gjorde inte så mycket men det va kul.

Åkte sen hem och har bara suttit vid datan sn dess, hehe. Nu ska ja skypa med någon.
Puss

Bildbrist... Haha stor kärlek till elias fjorre kofta ;)

Idrottsdag

Hejsan och godmorgon bloggen ! Har gal1 najjs dag idag, idrottsdag på björknäs hela dagen.. Jääää !
Så orkad inte fixa mej så mycket, men här har ni dagens vackra, haha

Blir tyvärr ingen faclook för jag e så ful idag.. Haha har bara hårt i en bulle och typ 0 smink.

Nu måste jag sticka iväääg. Vi hörs kanske efter skolan annars ikväll, puss !

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt till er läsare för nu ska jag sova. Riktigt skönt måste jag säga:)
Men puss på er och sov gott.

kan inte vända bilden för jag mobilbloggar-.-

Såklart !



Svar; Jag har fyra i öronen, under tungar och i naveln :D
Yees visst kan jag det fast e trött så det blir sämst bilder ;) Men det kan ni väl leva med ?

Andra örat orkar jag inte visa men jag har två vanliga hål där, aa ni fattar ;)

Tog i fredags, jag e ju gaaalet c00l ! Och nej ja har inte gnallgula tänder som det ser ut..

Grym bild, huh?

Hoppas det va bra ! Men nu ska jag typ lägga mej och smsa, pussen

Regn, det suger..

Jag hatar regn.. Haha va bara tvungen att dela med mej av den informationen. Kännde att det behövdes. Jag har verkligen inget att blogga om så tänkte berätta lite om dagen ! Möte upp bäsavän i forum och åkte in till stan.

Drog snabbt till odenplan för jag skulle köpa mer piercing tvätt. Och vid 5 möte vi upp min mami och så åt vi sushi sen gick vi på biooo :) Kollade på tusen gånger starkare det va nån färhandsvisning. Den va faktiskt rätt så bra, ingen sån film man kollar på fler gånger men värd att se. Så ja det va mys måste jag säga.

Ja det där va min dag. Orkade inte skriva så jävlans mycket menmen. Hörs senare ikväll antar jag, Puss♥

Imorn blire Carro, saknad till henne ♥ Bild från 6an.. Haha smått pinsamt ;)

Försov mej

Jag är ju grymt lycked, försov mej imorse och kom två timmar sent -.-
Haha, missade spanskan och idotten. Så det blir n najjs dag för mej.
Sitter på NO nu och sen har jag svenska och slutar halv 3 ! Fyfan va skönt.

Alla fall, efterskolan drar jag o Tilde in till staden där vi ska till punktshop en snabbis.
Gissa varför vi ska ditt? ;)
Sn åker vi till forum och möter upp Alicia som slutar 4.
Och åker säkert hem till mej sen för jag o Alicia har ju fotboll.

bild på mej som alicia tog för typ 2 veckor sen

Godnatt

Godnatt älsklingar. Nu ska jag sova, fan va najjs♥

Chiiiilll

Kom hem vid ung halv 9 och ska snart plugga lite -.-
Tänkte först berötta lite om dagen bara.

Drog hem till mej på morgon för att fixa mej. Och fick skynda som fan för Patran terra mej.
Haha, jag o patrik kom inte på mycket kul att gör så vi åkte till forum där vi va med, Lacki, Eric o Ahl en stund.
Men det blev trååååk så vi åkt o träffa David och Jocke i ektorp.
Vi va typ bara där och satt o snacka, haha. Fast det va myyys.

Efter ett tag kom Lisa och då drog vi till Lova där hon och Amie va :)
Hade kuuuul hos lova, kansk inte ska gå in på detaljr här i bloggen dåra med vi hade skoj.
Och sen kom smilyy också (jonte) han ler hela tiden :) Asså ifall alla vill veta, hah.
Ja det va typ min dag lite kortfattat sådär.. Men nu måste jag dra.
Puss♥

Ni är typ det jag lever för♥

Sover hos lisa

Hejhej :)

Som sagt va jag med lite folk på ikväll, hade det skoooj.
Vi va typ i ektorp och lite sånt dära, mycketmyyys :)
Orkar inte skriva alla och orkar inte heller berätta om vad vi gjorde..
Haha, tror inte ni orkar läsa heller så det är ju bra.

Hade alla fall väldigt kul och trevligt.
Nu sitter jag hos Lisa med Lisa och tilde och vi sover här ikväll.
Vi hörs imorn för nu ska vi kolla på film :)

Åretets klassfoto. Blev väl sådär "/ Bättre än förra alla fall .. Hahah

Jag har världens snyggaste kompis


Haffa grabbar hon e singel ;) Tilde Tokle@facebook

Godmorgon

Godmorgn på er :) Sovit bra?
Jag och Alicia avaknade i alla fall nyss och ska snart äta frukost och lite sånt.

Sen drar vi o träffar, Wille, Patrik, ryan, matilda och kanske Lisa. Hoooppashoppashoppas lisa kan:)
Vene riktigt vad vi ska göra. Jag ska alla fall dra och träffa Robert en stund hos han.
Då hittar dom säkrt på något. Och sen ska jag va med dom ikväll igen.

Ja så nu vet ni vad jag ska göa ikväll ! Eftrsom jag inte lär ha tid att blogga ikväll..
Nu måste jag dra, puss på er, slängr nog in dagens lite senare.

Piercing

Hejsan, har inte haft tid att blogga idag, sorry "/¨

Men alla fall, orkar inte berätta om skolan för ingen vill veta ändå..
Efter skolan åkte jag alla fall till forum med agneeees fast hon skulle fixa något vid typ fyra.
Och jag skull möta Alicia. Medans vi väntade bjöd Agneees mej på tacos, tack babooo !

Jaja, jag och Alicia va md sofia, lisa, ryan och patran en stund men drog sen till staden :D
Vi skulle nämligen köpa en piercing för jag skullee pierca mej ikväll, och det har jag gjort.
Ni vet under tungan? Jag va typ fett nervös men det gjorde inte ont.
Men jag lyckas fortfarande inte skruva på den fukking kulan -.-
Taaaaack Alicia ! Du är beeeeeeeeeeeeeeeeeest.

Tillbaka till dagen, sen vid 7 drog vi hem till A där vi typ åt middag.
Träffade sen Dennis och Lacki snabbt men åkte till ktorp där vi träffa massor.
Skulle vart med robert men det hände lite saker så jag bhövde hjälpa Lisa.
Jag älskar dej Lisa.
Aa, sen åkte jag o A hem till mej och ska snart typ kolla film.
Har inte gjort myckt, typ snackat och ja piercat mej :D

hahahahhahaha sämst bild jag vet ;) och va tvungen att redigera lite, men kommer bättre !

Ridning

Som sagt va jag sjuk idag. Men jag va på ridningen i allla fall.

När jag skull byta buss i forum träffade jag på Alicia, sofia, lisa, ryan, wille, lollo aa och några.
Mycket trevligt. Och alicia ville följa med till min ridning så hon gjorde det :)

Finns ju inte så myckt att berätta "/ hade dressyr med jeeppe, det gick skiitbra:D
Oj nu måste jag plugga ! pussen

Stolt fotograf

Hanna Elisabeth Nordlander, min bästa vän♥


Sjuk

Rubriken sägr allt :( Skriver mer sen !

Jag och eelsklingseeeelsa igår <3

Looove

Hejsan bloggen !

Efterskolan åkte jag till sickla md patrik för vi skulle fixa min prao lapp.
Just jag ska praoa på waynes coffee i sickla vecka 47 och 48. Najjjs !

Alla fall, sen möte vi lisa och Ryan. Alla vi åkte hem till mj en stund där vi bara chilla.
Vid halv 6 åkte vi till forum där vi skulle fixa en sak. Och så kom klara.
Dom åkte typ hm och jag o Alicia åkt till Broooomma :)

Skulle kolla när min brorsa skull spla hockey match mot min kompis, hahah.
Det kan jag ju inte missa ! Och min bror förlora.. Det kommer han få höra länge ;)
Just Saga äääälskling kom ditt också, ååååhhh vad jag har saknat henne !

Kom hem för ett tag sen typ :) Och nu ska jag plugga skitn ur mej -.-
Godnatt blogg, tror inte jag har mer tid för den idag ...

ryan så jäääävla sexiii (a)

Godmorgon

Jag måst va sjuk elr nåt..Gick upp halv 8 ! Och måst inte gå hem ifrån förens kvart i 9.
Haha, det är sent för mej :) Är sjuuuukt snabb å morgonen.
Nä nu måst jag sminka mej och äta. Puss

Saknar jordens finaste♥

Haha, bästa låten !

Ta det med en nypa salt.. hehe (y)


Fisssssen i love u

Hejsan, igen förlåt för usel uppdatering..

Just nu sitter jag och smsar med Robert sötnos och ska snart fixa mej och typ llägga mej i sängen.
Men först lite snabbt om dagen nu da, skulle vart med jocki och matilda men det blv inte så.
Jocke va sjuk och matildas mobil hade går i 2 delan, haha misslyckat älskling..
Så fick inte tag i henne. Just btw har mitt abonnemang fukkat sej så har tillfälligt nummer, 0762332251.
Istället träffade jag lisa :) Vi åkte snabbt till ektorp där vi träffade ryan, wille, dätte och några till.
Åkte sen till forum där jag köpte frapinooooo. Kärlek till det asså !

Aja, vid 5 hade lisa träning som jag kollade på, mycket kallt !
Följde sej med henne hem och åt vofflor, mumma.
Och så satt vi typ och skrattade resten av kvällen, fan vad jag älskar dej bästavän.
Nu måste jag dra, laddar snart upp en video från idag ;)

idag på so, agnes baby i bakgrunden :)

Dagens,

Förlåt för 0 uppdatering idag...

Och hinner inte inte blogga nu heller, men gör det när ja kommer hem :)
Här har ni alla fall dagens,

Dålig bild jag vet ... Jaja, till det hade jag en svart jacka och mina svart nya klackar.

Blom och blomman :D

Heeejsan, försöker få det här kort så jag kan få sova lite.

Fyyfaaaaaan vad fukkat väder det va idag.. Regn är det värsta som finns. I hela världen.
Så orkade inte åka till stan, ist skulle vi mötas i forum :)
Och eftersom matiii är så jeavlans seg av sej så träffade jag william och Patrik.
Men sen behövde wille dra hem så det blev bara jag och patran, med det va trevligt.

Och efter typ hundra år kom äntligen matilda så vi gick och fikade.
Jag drack min äääälskade frapino (a) haha ointressant fakta....
Jaja, sen gick vi typ runt kollade i affärr och snacka.
Fast jag och P typ dog för matilda va så seeeg-.- Och babbla om sin jävla halsduk 24/7
Skit skön dag. Hade väldans kul också !

Sen vid 8 va det träning :) Ja så har min dag vart men nu ska jag sova !

Patrik idag ! Schnygging ;)
Juste Patran frågade mej sen om jag ville på typ konfirmations sak med segling med han jonte och wille :D
Haha, jaa kansk det ;) Skulle säkert bli skooooj♥



Matilda blooooom :)

Heejsan bloggen :)
Sitter och väntar på att No ska börja så tänkte att jag kunnde berätta lite vad som händer efter skolan.

Jag ska åka in till stan där jag möter min älskling Maaaatilda.
Mycket trevligt, vi ska typ fika och så måste vi till punktshop.
jag ska köpte en ny piercing, wiiiiii :D:D:D Jga får fan byta om 17 dagar !
Fan va naiiiiis (a) Nån som vet något mer bra ställe en punktshop där det finns fina piercingar?

Nu måste jag draaaa, puss♥

Från smoothie till juice till cola OCH choklad

Haha, bara alicia som fattar rubriken ;)

Måste snart springa iväg till sklan men här har ni dagens,


Blusen är från Zara och till har jag svarta jeans :)

fan va jag är duktig !

Måååste säga att kag e gaaalet grym !
Har ju fan hunnit med hur mycket som helst sen jag kom hem :o
Fixat alicias blogg, duschat, packat, laddat över bilder, bloggat, ätit och vart inne på datan.

Nu ska jag lägga mej i sängen och smsa med sööta människor.
Så jag säger godnatt till er med en bild på min ääälskling,

jag absolut älskar dej

Lööördag

Heej nu har jag fixat till alicias blogg, guud vad jag e snäll (a) haha.
Ni kan läsa den här ifall ni skulle få lust ;)

Just lördag av det jag skulle berätta om.
Åkte till sickla med Alicia, Sofia och Lisa där träffade vi tim och hans kompisar.
Mycket trevligt, hände inte så mycket specielt om man säger så.
Sofia drog sen hem för att äta men jag , a och L åkte till ektorp.
Där träffade vi dätte, hercules och anni tror jag hon heter.
Vid halv 8 åkte jag hem och blabla....
Nu ska inte det här bli sådär onödigt långt så berätta inte detaljerat om kvällen

Jaja, sen när jag åkte tillbaka till ektorp och träffade alla gick vi till nåt dagis.
Hade kul alla faal :) Och är fett stolt för jag vann på spring tävling mot wille ! Men inte mot cribbe -.-
Halv tolv drog typ alla hem men wille, dätte, lisa, hercules och robert va snälla och vänta på bussen med mej och sofia.

Gårdagens outfit, sämst bild :S

usch vad dåååligt

Jag vt att jag har haft sääämst uppdatering i helgen -.-
Men har helt enkelt inte haft tid, så får skylla mej själv att statistiken skjunker.

Men idag hadde jag match på morgonen vi splade grymt första halvlek !,
Andra va lite sämre och dom fick in 3 mål, pinsamtpinsamt........
Aja, sen åkte jag hem till mej. Duschade och fixade mej lite.

Vid 3 möte jag Lisa och Alicia i sickla, jag köpte ett par skor och så kollade vi runt lite.
Vid fyra skulle jag och alicia spinna så lisa drog hem.
Det va lite jobbigt sådär men skönt efter, så vi ska börja spinna på tisdagar och söndagar typ.
Följde sen med alicia och handlade till hennes skol sak och nu e jag hemma.
Elr aa har vart det i typ enhalv timma.

Nä nu måste jag duscha igen ;) och efter dte ska jag va en underbar kompis och fixa alicias blogg..
Haha, men berättar om igår lite senare ! Puss♥

Målade naglarna igår, blev ju sådär eftersom Robert och Sofia ville måla-.- haha <3

Grönan (a)

Hejsan sitter hemma hos Alicia med henne och är typ fett seeeg.

Igår va jag som sagt på grönan det va skit mycket folk, helt jävla sjukt.
Dom stängde till och med ingången så inga fler fick komma in, det va inte så bra "/
För några av våra kompisar fick inte komma in.. Så ist gick vi ut -.-
Inte smart med A, L och S ville det. Så resten av kvällen spenderades utanför.
Haha, men det av kul. Vi va typ med Tilde, Nora och Alice.
Och några killar vi lärde känna, dennis, walle, osckar, nils och typ nån mer.
Träffade även på Jonis, Marius, Wille och Nisse en liten stund.
Mycket trevligt :D
Sen va vi ett atg i slussen med Tim och Felix, myyyyys.
Sen sov jag och Sofia hos Alicia.

Men nu ska vi fixa oss ! Puss♥

bild från förra helgen :)

HOFFMAESTRO !


Som typ resten av världen ska jag till grönan idag eftersom hoffmaestro kommer ditt !
Så jag kommer nog inte ha tid att blogga mer idag "/ Kaaaanske när jag kommer hem.
För åker nämligen dirkt efterskolan och möter upp mina cheeeeyer ♥
Sen kommer vi träffa maasor av andra där också:)
Kommer nog bli gaaaalt kul ikväll ! Nu måste jag gå,
ses vi där?
Puss

Slöjd :)

Heeeejsan, nu sittr jag på slöjden. Så hinner inte skriva men här får ni dagens,




Rosa linne, vitt linne under och svarta leggings allt från H&M ;)

Shopping

Har ju rdan berättat om dag så har ingt gentligen att skriva ;)
Så ist lägger jag in bilder på vad jag köpte idag, allt från H&M.





Kääärlek


Kolla vad min bästavän hade skrivit på min facbook, ni vet där under bilden ?
Jag älskar dej också gumman, du är underbar ♥


Hihii, saaaaknar dej <3


Jaaaa fan :o När kommer du till skolan igen ? Älskar dej mer <3

Hallååå !?

Jag mpste säga att ni S U G E R på att kommenter "/ Och det är ju inte bra.
Så kom igen nu ! Och min blogg börjar kännas lite tråååkig. Håller ni med?
Jaa antagligen gör ni det, så snälla söt läsare vad vill ni att jag ska blogga om ?
Kommenter så lovar jag att jag ska bli bättre :)
Ska försöka börja med mer bilder också, men jag glömmer fota :$

Jaja, ska snart ha matte och sen protjektid, det suger -.- Slutar 20 i 4 också.
Efter skolan drar ja hem för att hämta ridgrejer.
Sen åker jag en snabbis till forum med tiilde måste köpa lite saker.
Och vid halv 6 blire ridning.
Bloggar när jag kommer hem, puss

jag och alicia igår ♥

dålig bild på dagens

mitt face elr nånting i huvudtaget ville inte samarbeta så hät får ni en dålig ild på dagens-.-

Nu måste ja springa iväg till skolan :)

8 dödar mej

Japp, asså verkligen -.- Vi har fööör mycket läxor.
Så jag måste plugga.. Men lite snabbt hinner jag blogga.

Pkte till forum med Sali och kollade runte tt tag, vi träffade även på lisa en snabbis.
Vid halv 5 möte jag Alicia och Sali möte Saadia.
Jag och bästis satt oss på espresso house där vi fikade och snackade massor.
Det va mycket mysigt, haha ne men det är ju alltid trevligt. :)

Sen åkte vi hem till alicia där vi gjorde smoothie och kollade lite på tv.
Vi va typ fett med lata :P
Och så tog vi typ massa kort, haha, även fast vi brukar snacka om att det är lite töntigt att leka modeller.
Haha, men det blev faktiskt lite coola bilder.

Men nu ska jag plugga vidare, bilder kommer senare. Puss


Nora HJÄRTA Jonna

Haha, tack hanna älskling för förra inlägget :)
Gryyymt snygg bild måste jag säga -.- Aja bjuder på den, älskar dej också ! ♥
Sitter på so nu, tråkigt ... Varför ska vi veta något om valet om vi inte får rösta? Aja.
Har inget att berätta om egentligen så bjuder på 2 fula bilder på mej och Nooooris, haha ;)




Heej jonna!

haha, kunde inte åta bli! :D sry. Men jag vill säga en sak till dig.
Älskar dig.


Snabbt

Hejhej, börjar 9 så måste börja fixa mej nu !
Men först tänkte jag bara blogga lite fort, har nämligen vart tvungen att plugga lite nu på morgonen-.-
Kanske hinner slänga in dagens om jag skyndar men, så puss på er ha en bra dag :)


Förlåt

Hej, eftersom jag e sjuk borde jag ha bra uppdatering idag men nej.
Jag har inte haft tid, har sovit och vart fett seg.
Sn va jag tvungen att åka o fixa en snabb sak.

Nu på kvällen då jag borde ha tid så sitter jag ner grävd i läxor -.-.-.-.-.-
Har fan 29 spanska glosor, det borde vara olagligt elr något sånt.

Så det det jag gör nu är plugg och facebook, snckar med vääärldens snyggaste :D
Fast han har tjej -.- menmen han är ju lite kul alla fall !
Och han trodde jag va 16 elr 17 :O haha, jag ba tack hörru ;)
Men det är ju posetivt alla fall :):):)

Vi hörs senare nu ska jag plugga vidare, jipppiii, faste ne.
Puss


tagna nyss :)

Marion Sandy Helena Styf

Jag vet att du läser det här, och jag vill bara säga att jag älskar dej så jävla mycket ♥

Sjuk "/

Som rubriken säger är jag sjuk. Inte kul. Menmen har ju miljoner spanska glosor att träna på så nu har jag ju tid med det alla fall. har gentligen inte något att skriva om tänkte bara uppdatera lite så inte alla läsare försvinner. Men nu måste jag äta frukost elr lunch elr vad det nu blir ;) Pusss♥

Paddling

Hej söta bloggläsare !

Skolan va skiiit najjs. Först spanska och sen skulle vi tydligen åka och paddla, det hade jag glömt ..
Va ju sådör "/ Inte det roligaste direkt men bättre en typ matte ..

Efter skolan va jag ju som sagt med Alicia och Jocke. Matilda va för lat-.-
Vi va typ bara i stan, hann inte göra så mycket.
Vid 6 åkte jag o Alicia hem till mej för att äta och sånt.
Juste Alicia va med och tränade idag, haha, sjukt najjs.

Men som ni kanske märker har jag inget att skriva och måste plugga så ciiiao.
Här får ni en bild från dagn ist, pussss

Nora♥Jonna

Missade bussen "/

Wohoo grym som jag är missade jag bussen ...
Och så här sent på morgonen går mina cp bussar varje halvtimma -.-
Så nu har hag lite tid att blogga..
Har rätt så skön dag idag, spanska, idrott, lunch, NO och svenska.

Efter skolan ska jag träffa Jocke, Alicia och Kankse Matilda :D
Mycket trevligt, och vid 8 drar jag och M på fotbollsträning.

Har inte mycket mer att berätta om så ist får ni dagens,

Orkade inte så mycket så det blev bara jeans från Dr.Demin och Kofta från A&F :)

falling in love with you all over again

Hejsan, som sagt fyllde min bror år. Så vi firade han och massa sånt.

Sen givk jag och möte alicia och sofia vid 8. Dom hade köpt ben & jerry :D
Mumma asså ;) Vi gick hem till mej där vi hade en typ filmkväll.
Kollade på Taken, den va skit bra ! Va tvungen att se den för tilde har tjatat om den sen vi lärde känna varan.

Nu har dom dragit och jag sitter typ inne på fb och msn.
Ska fixa en sak åt Saadia och Bianca sen fixa mej och ringa jockiii .
Så puss på er nu ♥

Jag vet inte vad jag ska säga.

Du gör mj fan stum, haha? Va konstigt det där lät...
Men jag vet fan inte vad jag ska säga. Du är så javlans underbar gumman <3
Men när ja säger det här menar jag det, J A G Ä L S K A R D E J ♥


Heejsan

Förlåt för usel blogging igår "/  idag också för den delen.
Men det blir bättre när skolan böörjar, för på helgen är jag upptagen.


Hade skitkul igår. Jag o A träffade som sagt Jocke en stund.
Men det va seeeegt -.- Han kompisar va ju lite trista..
Menmen. Tog bussen till gurra ist där vi köpte goooodia, musmmma.
Tog bussen tillbaka till alicia där vi åt middag.
Va sen vid boovallen en stundm, sofia, alicia, elias och simon.
Hahah, alicia och sofia typ dampa söder på varan.

Vid halv 10 drog alicia hem men jag o s drog o träffade william och jonte !
Sen va vi med dom resten av kvällen. Och lite senare kom lisa.
Vi va hos wille och lite såntdära.

Idag fyller min bror år så jag e hemma ...
Men jag o S sov till 1 så har inte direkt a´haft tråkigt sen va jag md alicia i typ 2 timmar.

Lisa Sofia och jag. Sååå jävla söt på Lisa ! <3


Skiiiiitsnygga biler asså !

tråkigt men ändå

ALLA TJEJER, SKA GÖRA TESTET!
KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER
KÄRLEK:
Är du kär just nu? - neeej inte direkt
Har du någon kille just nu? - nopp
Har du dumpat någon? - haha, aa
Har någon dumpat dig? - mm..
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha aa ;)
Vem kramade du senast? - William
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - haha nej? va fan..

SKOLA
Är du duktig i skolan? - som fan !
Har du bra betyg? - har inte fått våra betyg än
Har du fått göra om ett prov någongång? - tror inte det
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - yes såklart
Sköter du dig i skolan - tycker ja väl
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - haha jaaa
Haft mobilen på lektionstid? - ne aldrig :o haha jo klart
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - japp


FAMILJ
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja, fast dom e skilda
Trivs hemma? - ja ibland så
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - inte så seriöst
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - njaa
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - haha, jaa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - yes

 

VÄNNER
Du har vänner? - såklart
Du brukar vara med? - olika mest Alicia, lisa och sofia
Vem/vilka var du med sist? - Sofia, Lisa, William och Jonte
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - men ja?
Är det okej att ha kill-kompisar? - hahah, jaaa?
Har du pussat någon av dina kompisar? - massor
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej inte direkt
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - hmm, nä

 

FJORTIS
Du sminkar dig varje dag? - ja, om jag inte bara e hemma
Putar med läpparna på kort? - ibland..
Tar kort på dina bröst? - nej skulle ja inte påstå
Använder foundation på läpparna? - hahahha, nej. har gjort
Super dig packad varje helg? - JA FÖRFAN !!! nee :)
Du har kysst en tjej? - Ja det har jag
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - när jag pallar, men ingen jävla fjortisfrisyr
Ditt hår är knallblont? - haha, nej

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? - ja det är det väl? elr asså inget jag skulle vilja o kanske inte så smart
Vill du bli kriminell - neej
Vad är inte okej med att vara kriminell? - massor
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hahahahaha självklart
Har du suttit i fängelse? - nej haha
Vill du hamna i fängelset? - varför skulle jag?
Har du gjort nåt kriminellt? - aa elr typ
Har du blivit tagen av polisen/vakter? - .....

 

DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - neee,
När grät du senast? - haha kommer inte ihåg :D
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - tror jag inte, men har gråtit över en kille..
Du har slagit ner någon? - DARIN, dagligen
Du har blivit nedslagen? - hahah bara på skoj
Du har skadat någon med flit? - bror på hur man ser det
Har du någon gång viljat döda någon? - inte seriöst
Vem du bråka med senast - på riktigt några töntar på grönan, och annars typ lite halft med lisa
Har du blivit våldtagen ? - nääeej

Jocke och Alicia

Heejsan älsklingar !

Ja ni vet ju redan vad jag gjorde igår så berhöver ju inte berätta så mycket om det.
Hade iaf skit kul. Och alla är helt uunderbara ! Slutade med att jag, Lisa, Alicia och Sofia som hos S.

Är nu hemma hos alicia och vi ahr precis fixat klart oss.
Drar snart och träffar jocke. Mycket trevligt.
Senare ska ja träffa Wille. Och antagligen fler.

Men vi hörs senare, vet tyvöärr inte när jag får tillgång till data igen.
Puss



Partyyyy

Elr ja inte riktigt ;) Men kul har vi !
Är hemma hos Lisa B med lite folk, Alicia, sofia, Nyimanding, Lisa, lisa, my patrik, lacki, wille och jonte.
Tror det är alla. Aa, men u ska jag va social, så ist för att skriva får ni lite bilder !






Slöjd

Hejsan :)

Sitter i skolan och har slöjd, min fredagar e långa :(
Slöjd, engelska, lunch, svenska och sen idrott och vi slutar 3. Seeegt-.-

Efter skolan åkte jag till forum med tilde tror jag.
Och sen blire Lisa, Alicia, sofia, My och Lisa B, treeevligt.

T to the ilde

Hooola, ligger i min säng med tiiilde och hon fixar mina ööögonbry :)
Hon e fett bra på det måste jag säga. Så dte e ju najjs.

Orkar int berätta m dagn, va ba en stun i stan med Matilda och issa sen red jag.
Som ni kanske fatta ska tildoo sova här idag. Så nu ska jag va social !

puss♥

Dagens,



Bumpy ride

Min plan om att gå upp tidigar gick ju.. sådär "/
Hade tänkt att gå upp halv 8 men så blev det inte.. Gick upp 8 ist, bra där jonna !
Menmen, hade panik om vad jag skulle ha på mej så det blev inte direkt något speciellt.
Kommer bild sen. Hann alla fall platta hårt vilket jag verkligen inte brukar så det va ju bra alla fall.

Har precis haft läxförhör i So och man kan säga att det gick skit..
Haha, menmen. Nu måste jag gå för nu fortsätter lektionen, puss♥

Hinner inte ta en bättre bild

Skolfoto

Heejsan bloggen :)

Gjorde tínte ett skit idag som jag hade skrivit att jag skulle, hehe. Ändrade planer.
Så tänkte berätta lite om vad jag gjorde. Tyvärr kommer det bli kort :(
För imorn har jag skolfoto så måste ju upp lite tidigare alla fall -.-

Aja, efter skolan åkte jag till forum där jag va med Lisa, Eric och Lazar.
Lisa klippte sej och lite sånt. Träffade Marre, Nina och Elli lite snabbt också.
Treeevligt assssåå. Sn käkade jag o lisa på taco bar för hon hade match senare och hann inte hem.
Det va i Älta så Tim kom ditt och höll mej sällskap under matchen.
Eftersom att han inte hade hunni träffa oss innan.
Hans kompisar va också där, coooola grabbar. Dom bor fan fett på landet, hahah.

Ja det är väl typ min dag kan man säga, kom hem för ung en halvtimma sen och nu ska jag fixa mej.
Ni får ha det bäst gullungar, puss på er♥

Alicia, My och jag igår, äääääälsklingar <3

So

jag vet faktiskt inte varför jag bloggar nu.. Haha men jag fick lust.
Hmm... menmen jag kan ju berätta lite om vad som händer efter skolan.
Åker till ekliden där jag möter alicia, sofia, my och Lisa b.
Sn ska vi dra vidare och träffa Lisas kopmis jesper tro jag, mycket treeevligt :)

Mn sen måset jag dra iväg och träffaaaa Jocke, Matilda skulle åkt med men hon bajsa på sej.
Så jag ska tvinga med Alicia ist, mohahahah.
Och så måste jag kolla prao i stan, vill praoa på något cafè.

Men nu måste jag dra puss på er♥

Dagens

Här har ni en snabb bild på dagens, sitter på lektion så det blir inte bättre bilder just nu.


Linne - Lindex, Kofta - Vetefan, till det har jag Jeans från Dr.Demin, jeansjacka från lindex och svarta tygskor.

RSS 2.0