Jag gillar att slicka på Tilde

Hejsaaaan. Nu sitter jag i min säng med Tilde, hon sover här ikväll ifall någon inte fatta det. Så vi ska plugga lite nu och sedan ha våra vanliga natt rutiner.. Haha, underbart säger jag bara :')

Som jag sa förut åkte vi för att träffa Karin. Vi solade en snabbis i Björknäs men det är ganska sämst så super brun blev man inte men det funkar! Sedan mötte vi upp Toby och Oscar. Vi tog bussen till Boovallen där våra kompisar hade träning, myyys. Men nu måste vi plugga! Puuussen

Naaw tildi..

Mr.Tokle

Hej nu sitter jag hos mej med tilde. Vi ska öva, jääy. Snart kommer toby och Osci hit också. Lite senare ska vi åka och träffar karin dessutom. Sååå där har ni min dag :) pussss

Evlinge

Hello! Har inte kunat blogga idag för har nämligen pajat min dataladdare så har ingen data i skolan. Otroligt irriterande. Och har inte vart hemma en sekund typ.

Badade idag med skolan så vi slutade ett, niiice. Då käka jag och tilde thaimat och åkte för att köpa lite saker. Men hon skulle sen på match och jagf drog till forum och träffa massa mys folk. Guuud vad jag hade saknat dom. Vi va bara ute på balkongen och schteeekte. Lite senare drog vi till björknäs för några av mina kompisar skulle sola. Marius blev så sjuuuukt snygg när han blev brun :') Kom sen hem en snabbis med Karin och sebbe för dom skulle hälsa på Bakon och chesse. Kasta sen i mej mat och drog till stallet. Och nu är jag hemma.

Ska fixa mej lite nu och sen sova, är döööötrött. Så puss och godnatt♥
'
Bild Hanna tog i Gotland

Tildiiii

Hejsan nu sitter jag i min säng med Tilde. Äntiligen, guuud vad jag har saknat henne. Vi kom nyss in från att ha vart vid bagarn med Alicia, Sofia, Kg, Carro, Alex, Oscar, Toby och Oscar. Mys va det, grillade och så. Och när jag kom hem så hade min mamma köpt ett par skor och en väska till mej, super fina! Kan visa bild imorn. Men nu ska vi mysa med Bakon och Chesse så vi hörs! Puss

Söta Bakon :')

Godmorgon

Jag har ingen aning vad jag gör vaken nu.. Blev väckt i morse. Men idag åker vi som sagt hem. Så hinner nog inte med så mycket idag. Åker vid halv 4 och innan det ska vi packa, fixa och allt sådant. Hoppas på att hinna sola liiiite alla fall :) Kanske hinner blogga innan vi åker, annars så sover tilde hos mej ikväll och vi ska chilla vid bagarn med lite folk ikväll som sista kvällen på lovet. Vi hörs!


Och så vill jag säga gratts till Evelina och Jonathan som fyller år idag! Graaaattis♥

Födelsedagar

Födelsedagar och alla hjärtansdag är typ det bästa jag vet! Alla är så glada och liksom så. Haha nej men det är underbart man blir så glad :)) Och jag fyller år om mindre än 2 veckor!!! Omgomgomgomg.. Det är bara sjukt. Fatta vad underbart det är. Och jag hoppas med mitt liv jag får en iphone. Annars blir jag arg på riktigt. Det där lät otacksamt men jag blir seriöst lite ledsen då.. Jaja, kännde bara för att dela med mej av den här lyckan lite.

Osminkad bild tagen lite ridigare idag


Stockholm

Nu börjar jag få lite svag hemlängan.. Även fast det är så underbart här. Saknar alla mina underbara vänner och alla grillkvällar. Haha va nötigt det där lät. Me imorgon så åker vi ju hem så detär lungan. Nu ska jag ät så, puuuuss

Sooommar

Det är så sjukt varmt här i gotland.. Så jag och hanna har vart ute hela dagen och hoppats på lite färg! Det har vi fått också, loooove. Men tänkte lägga ut bilderna jag lovade igår nu,
Armband från bikbok

Små saker från H&M

Tröjor från bikbok

Visby

Idag drog jag och hanna in till visby! Mysmys. Det är så gulligt där. Köpe 2 sommar tröjor och lite annat bra att ha. Kommer bilder ikväll när hanna laddar upp dom till datan så då får ni se. Ja när vi kom hem så tog vi lite´bilder och chillade i solen. Hanna är nämligen fotokär. Så bildetr får ni ikväll, puss så länge!

Jordens vakraste elsa

Vannila

Ja när man är på gotland händer inte så himla mycket så kanske inte rooligaste inläggen.. Idag visade jag alla fall mina skillzzzzzz på bananpannkakor ;) och så har vi ridit. Ute ritt igen. Men nu red jag Vennila, har aldrig ridit henne föru men hon va myyyyys. Ja mycket mer har inte vi gjort. Chillat galet.

Men nu måste jag va social, puuuuussss

Gotland

Oooohh vad jag inte har gett någon tid alls till bloggen tyvärr :( Blir så på lov ni vet.. Men hela lovet har spenderats med min älskade tilde. Vi har vart med massa mys folk, chillat på boovallen och grillat vid bagarn. Men igår kom jag ner till gotland. Saknar min tildi. Saknar stockholm lite i huvudtaget.. Underbart ställe.

Har inte gjort särskillt mycket alls ännu. Igår kom jag rätt sent och idag har vi ridit :) Oj vad ovan jag va efter 7 veckor av absolut 0 träning.. pga körtelfebern. Så ja en 2 timmars tur på en urpigg höst kanske inte va det bästa, men kul va det!

Sen så har ju matilda kommit nu också! Fan va naaaaiiiis har saknat min massagetant♥

oooomfg

Baaaakon och chesse

Åh nu har äntligen mina älsklingar bakon och chesse kommit hem till mej. Asså det är 2 gerbiler. Så otroligt söta. Så jag och tilde har inte gjort mycket mer än att mysa med dom och ätit bananpankakor idag :)

Igår så va vi i gamla stan med alicia, marius, pontuz, kasper och tim. Så underbart väder. Sen drog vi till boovallen där vi åt pommes och splade fotbooll med marius, filip, pontuz och sebbe. Sen kom det massor fler ditt. Gjorde inget specillt men det va myys. Vid halv 11 drog alla till bagarn där vi grilla.

När jag och tilde kom hem va vi av npgon anldning skit trötta.. så vi somna direkt. Nu ska vi sola, Puss

Påsklov

Då är det okej att vara seg med bloggingen.. Och nu har jag inte tid tyvärr :( Men ville slänga in något snabbt bara, så puss

Bild tagen igår

Sol är det bästa jag vet

Hejhej! Fan vilken grym dag, det är så jävla underbart väder ute, åååh.

Har inte gjort något speciellt idag bara chillat i solen med massa vänner. Va först vid skateboardparken och sn vid ip. Nu är jag bara hemma en snabbis med tilde och äter. Men sen drar vi ut igen, bnloggar snabbt innnan vi drar så puss♥

Jag och Tilde idag i skolan. Usch vad jag älskar dej. Vad skulle jag göra om du lämna mej?

Godmorgon

Fan va underbart väder! Hoppas ni får en bra dag, puss♥

Ååååååååååååååååååååååååååååh jag dog nu

naaaatttt

Ja godnatt på er söta! Nu ska jag göra så myckt läxa jag orkar och sen sova, men först ett svar på en kommentar, puss

Svar: Det av faktiskt inte menningen, men varför kommentera om du inte vågar säga vem du är?

You and I both know it can't work

He he he.. lika sämst idag. Men nu har jag faktiskt en bra förklaring, glömde datorn i en affär igår så hade ingen data i skolan idag. Illa. Och så kom jag nyss hem så har inte haft någon tillgång.

Åkte efter skolan till forum för att hämta min dator med Marri. Va där n stund sen med lite människor, trevigt. Sen pkte jag hem lämna mina grejer och gick till bagarn. Där mötte jag, tobbe, Oscar, sebbe, kg, carro och sofia. Vi grillade marshmallows, åt jordubbar och myyyyste. Fan av underbart!

Och nu kom jag om sagt nyss hem. Ska plugga lite och sen duscha, puss så länge♥


Utveckligssamtal

Har inte hunnit blogga idag tyvärr.. Va först en snabbis med tilde och pontuz men träffade sedan sofia och alicia. Vi kollade runt lite i stan och sådant. Åkte även en snabbis till forum för ja skulle möta mami men dom skullle på någon komfasak så va med filip ett tag.

Möte sen mamiii, vi åt sushi och drom sen till mitt utveckligssamtal. Det gick väl helt okej :) Ja och sen va jag bara hemma men gick ut en stud och träffade Caroline och Sofia senare. Nu ska jag snart sova. puss

världensbestamarri sitter jag och pratar med nu också♥

Godnatt

Godnatt på er sötnosar! Inatt sover jag och tilde på mitt tak, hahahahaha så jävla kallt det kommer bli..♥

Tildodildo

Hemma från föräldra middagen nu med tilde och hon sover här ikväll! Det va riktigt kul, jag och tilde dansade ju då stamp on the ground för alla, så sjukt respkt. Och dessutom har jag fått två gerbiler!!!!!! Så jävla underbart, tack Alba!! Dt är noras lillesyster, haha. Det va hennes och jag har vart vakt åt dom förut och så. Men nu har hon tydligen blivit rädd för dom så dom fråga om jag ville ha sötnosarna! Underbart♥

Efetr skolan åkte jag och tilde till forum för att fika där fick vi med oss, Oscar, Tobbe, Leif, Lisa, Andrea, Kg, Oscar h, Leo, Filip, Marri och Pontuz. Myspys. Mn behövde va tillbaka i skolan 5 så det va ingen lååång fika om man säger så.

Men nu ska jag dra, puuuuss

Den här fina blusn jag låna av Caroline hade jag idag! Och till det svarta jeans :)

Föräldramiddag

Sitter på No nu. Kul.. Nje mne vi pratar typ lite om linser. Va ni bryr er inte men ändå. Idag ska vi ha föräldra middag i klassen, wiooo. Så kommer inte hem förens ganska sent skulle jag tro.. Men bloggar då. Efter skolan ska jag fika med Tilde, Beata och Alicia, myyyys. Pussss♥

Johan är cooool.. :)

Godmorgon

Ja det va det ända jag egentligen ville säga! Nu måst jag fixa i ordning mej, puss

Jag saknar dej bästavän! Den är tjejen ska jag vara med idag ♥

Älskaälskaälska


Love is in the air

Sitter och pluggar. Kul.. FML. JAg hatar det här. Det är ju sjukt taskig kom jag på, först ska vi spendera massa tid i själva skolan men sen ska vi dessutom ha läxor? Onödigt. Ja så tyvärr kan jag inte blogga nu. Men hörs senare, puss
ouuuufff vad jag har söta tänder..

Caroliiiine

Jag är lite sur nu.. Justin bieber ska till Israel med inte till sverige än så länge. Kul.. Men ojjj vad jag ska gå på hans konsert om han kommer hit :')

Hejhej förresten. Sitter hemma hos Carro nu med henne, Kg, Oscar, Karin och Sebbe. Treeevligttrevligt. Dagen spenderades först en snabbis med glass och mys i solen. Sen drog vi hit. Har inte gjort så mycket, lyssnat på justin♥ chillat i solen och nu kollar vi på tv.

Ska dick snart dra hem.. Har läxor och skit som ska in i veckan. Har fan en jävla massa svenska, so, spanska, och engelska. FML. Men vi hörs ikväll, puuuuuuss!

Klara och jag idag. Och hon tog bort sin tandställning idag!!!!

Vååår

Hej på er!
Sitter just nu i min soffa och tänker på hur körd jag är.. Spanka prov imorn säger jag bara. Hello ig. Men nu ska vi inte deppa! Tänkte istället berätta lite om idag och igår för er,

Var med tilde, beata och cornelia vi började kvällen med att äta en supergod middag hemma hos mej som jag och tildi lagade. Vi bordde på riktigt typ skaffa en resturang.. Alla fall, sen åkte vi för att hämta lite saker och senare tillbvaka till mej. Då kom pontuz, filip och sebbe. Trevligt kväll! Sov sen hos mej med tjejorna.

Och så idag.. Fan vilket underbart väder! Åkter en snabbis till forum med tilde och cornelia där tilde skulle köpa ett par skor vi vi åt glass i solen♥ Åkte sen en snabbis till stan. Men behövde åka hem runt fem för att fira min bror som har fyllt år. Myspys. Senare vid 8 åkte jag till bagarn och träffade lite kompisar som va där. Men nu är jag hemma och ska snart plugga.........

Måste börja fota.. Bild på jonte och mej från förra helgen tror jag :)


9 april

Hej på er, hur hade ni det igår? Sjäv så hade jag skoj, dock gjorde vi inget speciellt. Men kvällen slutade med att jag, kasper, pontuz, marius, tobbe och oscar åkte till mej och kollade på film, myyyyys. Kasper och ponta sov sen här :)

Idag har jag knappt gjort något än. Va med ponta och kasper tills dom drog och nu har jag duschat, fixat mej lite och väntar på tilde. Får se vad som händer ikväll, ska alla fall va med Beata och Tilde. Puss vi hörs!


Outfit


♥ Jeans - Dr.demin
♥ Blus - A&F, tildiiiis
♥ Skinnjacka - Jofama by Kenza
♥ Skor - converse


Snabbt hemma

Hello. Idag är det, som nog alla vet, fredag! Underbar dag. Hade vattengymnastik idag med klassen.. det va fan kul. JA och efetr det så drog jag till donken med tilde, nora och beata vi kollade sen runt lite i forum och hittade ett par sjuuuktnice jeans till beata. Men dom skulle sedan hem och jag träfafde lite andra människor. Fick en glass av mattias också, mumms♥

Nu är jag bara hemma snabbt för att ladda mobilen och lite annat sådant. Drar snart ut igen och träffar mina underbara vänner! Ha en bra fredag, puuussss

Nu tycker jag alla ägnar en tanke åt min älskade Tilde som måste va hemma ikväll och inte har några kakor :( Love u sötan

Tildiiiii

Hejsan, sitter i skolan nu med Tildi och gör ingenting. Ska snart åka till Sats i Nacka Strand med klassen för att typ gå på vattengympa. Kulkul, dock får jag inte vara med... Men det får inte Tilde heller så har ju henne!

Vte inte riktigt vad jag ska göra sen, antagligen vara med Tilde och träffa Marri i alla fall tror jag. Puss på er så länge!

Så jävla nutt..

Grattis Beata

Som jag sa igår fyller beata år, grattis igen gummsi!

Har vart i skolan idag som vanligt dåra och sen så har jag bara vart hemma hos mej med tilde vi kollade på The butterfly effect, filmtips! Den va sjukt bra.. lite konstig dock och slutade sämst men annars grym! Lite snar kom oscar, marri och ponta för att göra oss lite sällskap :) Treeevligt. Tilde sover här ikväll så får se hur det blir med blogging men ska försöka. Pusss

Helt seriös bild!

Cykla utan hjälm, ren lycka :')

Ja imorgon fyller min älskade lilla beata år! Men det är inte bara det som händer imorn.. dundudnudnnudnu imorgon är dte nämligen EXAKT en månad till min födelsedag!! Ja men nu ska jag inte vara självisk.. Som jag sa Beata fyller år, 15 år. Så nu får hon cykla utan hjäl, ha sex lagligt och dessutom köra moppe! Hon är typ mest glad över att inte behöva ha hjälm.. Hon kan va den ända som bryr sej om den lagen .. Så grattis i förskott till henne!

Annars.. Ja, har nyss duschat och såntdära. Snackat i telefon lite med filiii har jag också gjort annars inte så mycket. Ska snart träna lite so så ha det braaa, puss och godnatt

Här har vi beata! Dock aningen mindre än nu dåra, i love u honey♥

Never say never

Hejsanhejsan. HAr ingen aning om vart all tid tog vägen idag.. Menmen. Vanlig dag i skolan, gick någolunda snabbt allafall!

Åkte efter skolan till donken där jag möte william och David för vi skulle äta lite, haha. Gick sen med dom till forum för jag behövde träffa ponta och ge han en sak. Och va sen där en stund men några kompisar. Inte det bästa som finns mn va rätt kul.

Och kärlk till Kg som hade Bieber fever med mej♥ Vilket vi va ganska ensama om.. tyvärr. Jag diggar mina bieberfan kompisar klara och tilde!

Nu sitter jag bara inne på facebook och ajg o klara skickar snygga bilder till varan på justin..  Men nu ska jag duscha så vi hörs senare!!

Sommar

Tänk er dom här skona en sommarkväll med brunaben och någon söt klännig.. ååh jag dör.. Funderar på att köpa, va tycks?

Spanska kan ta sej

Hej på er. Va som sagt md alicia efter skolan. Hittade inga kläder men dock ett par underbara skor ^^ Och alicia köpte en jacka. Sne så har jag vart på resturang med Papi och så. Ja mycket mer har int hänt idag.. Försöker plugga, och ja, det går ju sådör kan man säga.

Men vi hörs senare!

Hahhaahhahahab

Smile

Omfg.. Kolla smilet på grabben ^^ Taaaack klara som skicka videon till mej, hahah

Klicka

Stamp on the ground

Hejsan hörrni! Her mår ni idag? Själv mår jag bra,

Sitter just nu och kollar när min göllklass har idrott. Får kanske börja träna nästa vecka igen, lite glad sådär (y) Då blir fotboll, ridning och en jävla massa tid på gymmet som gäller om jag ska kuna visa mej i sommar.. Haha.

Ja men annars då.. Har vart en chilldag i skolan. Jag och tilde dansade stamp on the ground för hela klassen kanske 3 ggr, så otroligt söta. Kanske kommer video i framtiden.. Ja annars en massa lekande från Beatas sida är vad vi fått stå ut med. Med det är det jag älskar dej för gummsi♥

Efter skolan åker jag till stan för att möta Alicia vi ska kolla fter lut vår kläder och hon ska köpa ngn jacka. Vi hörs! Puss

Jag och tilde i 7an.. Jag älskar dej så äckligt mycket


Pocahontas

♥ Pocahontas tröja - Bikbok

♥ Jeans - Bikbok (tildes)

♥ Skor - Låga converse


Justin bieber

Som jag sa, man gillar grabben mer efter filmen. Man blir lite sådär smått kär..
Omfg hur snygg..

Jofama by kenza

Tycker att den här färgen på kenzas jacka som alla har är så sjukt fin! Men har inte sett den någonstans på hur länge som helst.. Men satt nyss och kollade runt lite och hittade den på en hemsida! Fanns bara en kvar dessutom så jag beställde den såklart. Nu är jag lycklig, tack och hej♥

Mitt allt

Som vanlig blir uppdateringen myyycket sämr på helger.. så ja. Här kommer bilder och lite om helgen.

I frdags va jag och tilde först i stan med några grabbar men mötte sen upp ponta och tog bussen hem till tilde där vi sov. Rätt chill men trevlig kväll.

Och så igår. Vi kom inte från tilde förns typ halv 4 så på dagn gjord vi int mycket. Kollat när våra kompsa splade match va i princip allt vi gjorde. Efter det drog jag tilde och sbb till donken där vi åt middag och hade kul som fan. Haha .. Kvällen spendreades vid sickla strand med massa människor. Blv i kastad i vattnet av mina underbara kompisar också. Höjdpunkten på dagen.. Blev helt blöt och dessutom paja min mobil så jag dör nog snart. Som tur va hade william typ nägra kläder med sej som jag lånade. Såg dock ut som skit.. Sov alla fall hemma med tilde, pontuz, david och filip. Myyyyys


kan stolt säga att ajg och tilde gjorde brasan!!

Och så idag. Har bara vart på bio med Tilde. Man måste ju älska söndagar -.- Vi såg alla fall den här Justin Biber filmen ni vet Never say Never? Och många har sagt att man tycker om honom bättre ftr att ha sett filmen och ja, dte gör man. Han framstår som värsta underbara människan i filmen. Så den va bra! Men nu ska jag plugga, puuuussss

Fuuuuukk va snygg jag är.. bjuder på den

Fredag!

Hooooola! Sitter i tildes kök och dunkar fjorre musik.. Haha. Ja förlåt för den urdåliga uppdateringen .. Men gårdgen spenderades med Tilde, Marius, Ponta och Sebbe. Mysss pys. Sen åkte jag och tilde hem till henne där vi va helt själva. Så sjukt skönt. Hennes föräldrar är nämligen utomlands. Vi gjorde baconpizza, åt glass, kolla på film och dansade fula danser.. Så jävla underbart och va utan föräldrar bara. Haha.

Och idag hade tilde ont i huvudet så vi åkte inte till skolan. Ovärd dag ändå .. Så vi har chillat galet här hemma. Men ska snart duscha och fixa oss så vi kan dra iväg. Pusssss

Snygg outfit va?

RSS 2.0