Just nu är jag i forum med sofia. Tänkte b...

dsc02363 (MMS)

Just nu är jag i forum med sofia. Tänkte bara blogga lite och vissa mina underbara örhängen jag köpte idag. Love


Goooooodmorgon

Idag är det nyårsafton, fan va naaaiis (a) Jag ska ha så jävla kul ikväll ! Vad ska ni göra ?
Alla fall så ska jag och Darin börja fixa oss nu och sendan åka för att fixa det sista till ikväll. Oh yes. Vet inte hur mycket blogging det kommer komma idag .. Men får försöka, darin har även lovat att fota så mycket som möjligt :)
Älsklongar

The Town

Jag får väl skylla på att det är lov.. Hehe. Lovar att komma tbx efter lovet och blogga så mycket jag kan nu.

Igår sov jag alla fall hos Darin, myyyyys. Och idag har jag vart i stan med alicia och sofia. Vi solade en snabbis men det gav ju ingen vidare effekt. Har ju inte solat sen sommras och tog bara 15 min idag.. Men ska sola igen nästa vecka ! Kollade även runt lite i gallerian. Köpte en underbar piercing (y)

Vid halv 8 åkte alla fall jag och alicia till sickla där vi kollade runt lite i affärer. Jag köpte en väska och alicia köpte en tröja tror jag (?) Sen möte vi upp ossi och halv 8 började vår bio. Vi såg The town. Det va faktiskt bra.

Och ikväll sover jag här hos Alicia. Bilder på piercingen och väskan kommer, även bild på kavajen och kjolen jag köpte tidigare i veckan. Puss på er så länge vi hörs !

Sofia Alicia och Jag förra våren. Hade ju inte hunnit bli bruna än ser man.. hehe he


Förlåtförlåt

Usch vad kass uppdatering jag har haft dom senaste dagarna. Men har helt enkelt inte vart hemma elr haft tillgång till data. I söndags sov jag som sagt hos Alicia. Gjorde nog inget speciellt på måndagen tror jag.. (?) Sov alla fall hos Malene måndag kväll :) Och sen så igrå va jag med malene i forum snabbt jag köpte en kjol och hon ett par skor. Sen drog vi videare hem till Lova där vi chillade gal1.

Malene drog sen och åt med Lisa och jag o lova åt och fixa oss in för kvällen. Vid halv 10 åkte vi på fest i storängen va där till 12 halv 1 och då drog vi till en annan fest i jb. Mycket trevlig kväll. Men inte så mycket detaljer. Kom hem till Lova runt 4 och sen såg vi på film och somna runt halv 6 -.-

Blev väckt vid 2 imorse av lovis.. Har inte gjort så mycket idag heller. Kollat på tv och bara tagit det lugnt hemma hos Lova. Men åkte till forum halv 6 och tröffa lite folk. Och nu e nyårsafton planerad också ! Så jävla naiiiis.

Men nu måste jag gå, ska iväg med Darin och träffa ossi. Puss

Mellandagsrean

Hejsan sitter just nu hemma hos alicia med alicia. Vi ska kaaaaaaaaaaaaaaaaaaanske bada snart. Annars vet jag inte. Men det känns naiiiis. Alla fall dagen tillbringades först i forum för att kolla in rean. Köpte en mörkblå kavaj på H&M. Väldigt fin va den, kommer bild när jag har tid. Alla fall va jag där med Darin och Alicial. Men det va ju rätt mycket folk där så träffade på några, åt lunch och snackade massa gjorde vi också.

Senare möte vi kaleb och åkte hem till sofia. Där chillade vi bara och gjorde inte särskillt mycket. Jag skulle slingat Darinens hår men det behövdes 2 förpackningar för henne Über tjocka hår.. Så det får vi göra någon annan dag.

Lite senare åkte jag alicia och darin hem till Lova där Lova, Amie, Dt och David va. Kollade på skärckfilm och hade det allmänt mys. Ja och nu som sagt sitter jag i Alicías säng. Puss på er♥

Och här har vi då en bild på självaste Darinen. Dock från 7an, men ni får erkänna att hon e fånigtsöt på denna bild..


Outfit

Firar jul en gång till idag. Med Mammas släkt. Kuljul, haha :) Alla fall så ska jag ju som sagt va här ett tag men senar dra jag ut och träffar darinjävlen, vetefan vad vi ska hitta på.. men något kul kommer vi nog på. Här har ni alla fall dagens,


Kjol - H&M divided
Linne - Monki

Merry Christmas

God Jul allihop ! Ja det finns ju inte så mycket att skriva om idag egentligen. Har väl gjort det som alla andra gör ;) Haha, vart med familjen. Har fått ett par paket hittills och är supernöjd ! Jaja, vi får höras senare, puss


Julklappar

Här kommer, förlåt, men väldigt soppiga bilder på dom julklappar jag fått än så länge, alltså av mina kompisar. Orkade inte hålla på att ladda över bilder så det blir webb..

Skjorta från Zara och Jordgubbs luktande body lotion och dusch kräm från Body shop av Nora (Kan ju bara säga att skjortan är 1000ggr snyggare i verkligheten, helt underbar )
Massa olika örhängen och en Bh från H&M av Alicia
"Nattlinne" Elr vad man ska kalla det från H&M av Lisa

3 par trosor från Gina av Sofia

Skype

Hejsan, nu sitter jag och skypar med Herka, Gasta och Max. Mycket trevligt, haha. Jag har så sjukt mycket julkänsla, aaaaaah, fan va underbart. Jag älskar jul ! DET ÄR JULAFTON :DDDD

Orkar inte berätta så mycket om dagen va i stan med Herka, Wille och David för att kolla på julklappar. Sen drog jag till mej med David. Sen kom som sagt Lisa och Sofia som sagt hit.

Sen åkte jag ju som sagt till papegojabacken. Det av jag, Robin, som desutom fyllede år, Lisa, David, Ahl, Gasta, Wille, Jonte och Ryan. Men det va jävla kallt så stannade inte länge. Missade dessutom min buss och ingen bor där jag bor så skulle behöst vänta själv -.- Men skulle förfrusit då så tog en taxi hem. Det va nice ! Tänkte lägga in bilder på sakerna snart så puss♥

Herka idag :)

Dan innan juuuul !

Nice nice. Sitter hos mej med Lisa, Sofia och David. Har nyss fått present av Lisa, Sofia och Alicia. Skitfina saker, fick underkläder av sofia, en bh och massa örhängen av Alicia och ett liksom nattlinne asså ja ni fattar av Lisa :) Snart drar vi till papegoj backen och åker pulka med massa folk. Mysigt ! ♥


David jävla gulligafan <3

Herka

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Herka med Sofia och David. Och har äntligen fått träffa underbara peppe ! Han är fan ännnu sötare i verkligheten :') Jag vill ha en hund..

Alla fall, har inte hänt mycket kil idag om man säger så.. Fixade mej med sofia sen åte vi till gallerian med Alicia för att kolla på present till ossi. Men det gick inte direkt så bra.. Jag har typ inget att skriva om dagen men jag fick alla fall min julklappa av nora idag ! Belv sjukt glad. Fick en underbart snygg skjorta och en sak från body shop. Kan visa bild ikväll. Men nu ska jag spela sims, puss♥

2 dar kvar !

AAAA ! Det är bara 2 dagar kvar till julafton.. Jag längtar som in i helvete, hihi (a) Och är sjukt nyfiken på min julklappar, speciellt vad jag ska få av ossi ! JAg dör snart.. Men nu ska jag sluta babbla om julafton.

Igrå va det ju första lovdagen ! Wihiiii. Hände dock inget jättespeciellt men hade en jätteunderba dag men mina vänner. När jag slutade så åkte jag till forum dör jag fika med några i typ 4 timma, hehe. Sen va jag med massa olika människor där. Men sen palla vi inte va kvar där så jag Sofia, Lova och Alicia åkte hem till mej åt chips, d5rack julmust och snackade massor. Sen färgade mitt hår ! Oh yes, nu har jag min gammla färg igen, så jävla skönt.. Lova klippte även Alicia och Sofia, det blev faktiskt bra. Och efter det åt vi glass med grädde och chokladsås, mumma. Men lite halft tjockt sådär..

Runt 10 orkade vi inte va kvar hemma längre så vi tog bussen för att träffa Wille, Dt, Ossi och Herka. Köpte chips, godis och cola gjorde vi också ;) Haha, va med dom en stund men sen åkte jag, Lova och Sofia hem till mej där vi skulle sova. Mysmys.

LOva drog nyss för hon behövde åka med sin mami till något och jag o Darin ska nu äta frukost, puss

Bildbrist..


Dag 07

Min bästavän.

Jag har inte bara en bästavän. Utan flera, Lisa, Sofia,Alicia, Hanna, Matilda. Sen har jag många som öär väldigtvälsigt nära vänner. Som jag litar på massor men ändå inte riktigt bästavän. Och ist för att skriva om alla så väljer jag en. Alicia. För det är henne jag har vart som närmast med lägnst om man säger så.

Alicia Sofia Lindeborg. Vi lärde känna varandra för ung 4 år sen. Sommaren till 3an. Vi belv super tajta direkt och har alltid varit. Även om vi har bytt vänner att umgås med har det alltid vart Jonna och Alicia. Ett tag va vi väldigt mycket med Sofia, sedan blev det marion och sedan Lisa. Men det har alltid vart vi och någon till. Hon är helt underbar. Och hon förstår mej fult ut, utan att behöva fråga. Jag har så sjukt myckt minnen med dej. Från att vi va jävligt kaxiga och små tills allt roligt vi gör nu. Tänk alla vi har bråkat med förut. När jag tänker efter förstår jag inte själv hur vi vågade va sådär mot vissa.. Alla dagar på grönan, boovallen, bagarn och hemma hos oss. Allt vi har gjort. Det är sjukt hur mycket roliga och sjuka saker vi gått igenom tsm.

Egentligen är vi så himla olika jag helt överspidad, social och hatar och vara själv medans alicia kan vara rätt blyg och och gillar att bara ta det lugnt hemma ibland, fråga mej inte varför för det har jag fortfarande inte fattat själv.. Men ändå är vi så jävla lika. Folk har sagt till oss flera gånger att vi är som syskon, liksom oåtskilldiga... Exakt samma humor, gillar samma saker pratar likadant gör vi också. Liksom samma språk även ganska lik röst. Jag älskar henne så oerhört mycket även om jag kan irretera mej på henne också, som in i helvete. En gammal kompis sa en gång till mej, lär man känna dej så får man Alicia på köpet. Och ja så är dte kanske lite. För vi är med varan nästan jämt. Och har alltid varit. Hon har sån himmla stor plats i mitt liv. Och vad hon tycker betyder en jävla massa. Jag bryr mej verkligen om minsta ord hon säger. Haha. Det är egentligen inget posetivt men så är det. Ja vet inte mer hur jag ska förklara henne mer i ord för hon är så underbar. Men jag ska kortfatta mej.

Jag älskar dej cheyen. Så himmlahimmla mycket. Utan dej vet jag helt seriöst inte hur jag skulle va idag♥

Bild från 5an.. Haha söta cheyer..


Från 7an

Sommras och 8an


Sen har vi ju dom lite pinsamma bilderna från 6an..

Snööö

Asså det är ju seriöst typ 5m snö ute -.- kallt äre också, usch.

Aja, har inte hunnit blogga något idag men som tur är har alla falll evii vart snäll och bloggat lite ! Thaaaanks. Och tydligen ska hon börja gästblogga här, det va ju trevligt !

Hade som sagt ingen skolan idag kollade bara på bio. Vi såg Tron Legacy, som faktiskt va rätt bra. Efter det slutade vi ju och då va jag med Alicia och Eve ! Men hörrni jag kommer strax tillbaka med dag 07.

Vill va brun igen.. Och mitt hår va fint där..

han sa, hejhej hemskt mycket heeeeej

chacha bloggen evelina här, neeeeejdå
jonna bad mig gäst blogga så suuuure, jonna är sjukt jävla osocial och ligger och typ snackar me någon. alicia gick nyss och dom mobbade sönder mig som fan som fucking vanligt. jajaja, idag åt vi pepparkakor med smör på och de va SJUUUUKT GOTTTT !!!!!!!!!!!! jag är seriös. serri menade jag förlåt
nu ska vi äta peppar kakor med smööööööör !
och vet ni?!?!?!? imorse väntade jag på bussen i en fucking timme, HEJA SL LIXOM!

jag va tyvärr för snygg för kameran idag :(

Dagens

Heeeejsan !! Hihhihiih. Ja är hyper och jag är glad ! Börjar nämligen 11:50 i slussen imorn. Vi ska se på någon 3D bio på sergel sen slutar vi :DDD Wihiiii. Aja tänkte slänga in en dagens lista !

Dagens humör: Blandat, först skitglad men sen rätt ledsen "/
Dagens borde: Snacka med en person
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans och skjorta
Dagens planer: Sova
Dagens vill ha: Cashflow
Dagens längtan: Julafton
Dagens fundering: Vad fan jag ska göra
Dagens beroende: Alicia och sofia
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens tidning: Har inte läst nån tidning idag
Dagens låt: Breakeven

Dag 06

Ett drömförhållande.

Ja det är svårt. Hmm.. ? Man skulle ju kunna säga, allt skulle vara perfekt om man vill va lite kortfattad. Fast jag skulle nog inte vilja att det skulle vara för perfekt heller för då tror jag man skulle tröttna. Faktiskt. Så perfekt ska det inte va men nära intill.

Man ska kunna lita på personen till 110 % Aldrig va rädd för att det man säger elr gör ska alla hans kompisar få reda på. Man ska också kunna va sej själv. Annars är det menningslöst.. Liksom om jag inte skulle vara mej själv skulle det ju inte va mej han va kär i, det skulle ju vara någon annan. Och det skulle ju bli lite konstigt. Sen ska man känna sej trygg med personen, han ska vara besyddande. Men absolut inte för mycket. Det blir bara tjatigt och irriterande, han ska bry sej om en men inte terra om ni fattar. Man ska klara av att bråka utan att det betyder att det tar slut. Man ska alltså kunna lösa det tsm.

Sen ska man ju älska personen såklart ! Och man ska vara älskad tillbaka, annars kommer jag inte på så mycket mer just nu


Söndag

Chill dag har jag haft idag. Inget speciellt att skriva om kan man säga. Det ända är väl att jag sofia och alicia hade så jävla kul igårkväll och idag. Vi har skrattat så jävla mycket. Usch vad jga älskar er. Ja har inget att skriva så kommer snart tbx med en försenad dag 06 !

Random bild tagen nyss

Lördag

Hejsan, nu sitter jag hemma med Alicia, Sofia, Gugge, Gus och Konrad. Ska snart ta bussen till ektorp där jag, sofia ohc alicia möter upp Herka, David och Robin ! Vet inte riktigt vart vi ska men hittar något. Ska alla fall senare träffa Erik också. Men vi hörs så fort jag kan ! Puss♥

Ps, Gugge är coool !

Fekke

Nu drar vi på fest hos Lova ! Fyfan va nice ♥

BEATA HÄÄÄÄÄR

Gästbloggning är min grej! YES MAN!

Hej alla Jonnas ur coola bloggläsare? Har hon några? Nej, jag vet inte. Kommentra och visa att ni existerar. Jag tolererar inte det här, NI KOMMENTERAR OCH DET NU!!! Deal? Om ni inte kommenterar kommer jag personligen åka hem till era hus inatt och göra kaaaaaoooooz med er.

Hmmmmm....
vad har Jonna gjort idag? Gått i skolan, jag delar hennes tankar så jag kan säga att hon haft det bra. Det har varit chill och hon är hyffsat nöjd med sina betyg (?) Efter skolan har hon varit med mig (BEAAAAATA.. ni vet?) och bakat. cheesecake till hennes ridning och muffins till klassen. Hur duktiga? cred till oss!

Något mer intressant att säga? Nej, nu ska hon få sina knutar masserade av ingen annan en mig. FÖR JONNA ÄLSKAR MASSASH... Visa borde lyssna mer en andra... snäll som jag är så gör jag det, för den här gången!!...

daaaaaaags för mandarin time!!!!!!!!!!!!! Hejdååååå på er, ha ett bra liv!!!
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?


JOOOONNA I BLOND!!! Brunett ska hon va, inte sant? ;)

Godmorgon

Hejhej ! Sitter och äter frukost nu och ska snart sminka mej och sånt där. Ville bara sänga in ett inlägg innan jag drog. Vi hörs nog i skolan ! Puss på er ha en bra dag ♥

Godnatt

Mitt 6 inlägg för idag. Ganska nöjd ! Ska försöka med att börja blogg runt 5 - 6 inlägg perdag. Fixa lite färdiga ifall man inte hinner skriva så man braa kan publicera och sånt där ni vet ! Det blir bra. Men nu ska jag snart sova. Puss på er♥

Hahah bjuder på den.. Gammal bild på mej och Lisa !

Dag 05

Något som får mej att le..

Ja det finns mycket som får mej att le. Jag ler nästan jämt kan man säga. Och det skulle bli väldigt långt om jag satt och skrev om att jag log åt så kör på en lista ist !

♦ Min familj
♦ Mina underbara vänner
♦ Min pojkvän
♦ När ossi skriver " Godnatt älskling" Till mej
♦ Att träffa en kompis som vart bort länge
♦ Att se att någon är glad för att se mej
♦ När någon säger jag älskar dej och verkligen menar det
♦ När jag är med mina kompisar
♦ När jag tänker på hur mycket underbart folk jag lärt känna sen agusti
♦ Alla gammal tider
♦ Alla vänner som alltid funnist där
♦ Att jga fortfarande har kontakt med mina barndomsvänner
♦ När folk bara säger något allmänt snällt
♦ Gulliga kommentarer, inlägg och sånt på facebook
♦ Att bara vara i samma rum som någon man verkligen tycker om
♦ Att tänka på allt bra som har hänt mej
♦ Att skriva den här listan
♦ Att komma till skolan när man vart borta ett tag och se Elsa hoppa mot mej överlyklig
♦ Flumma med Agnes på matten
♦ När beata skrattar och gör sina speciella steg ;)
♦ När Nora förklarar hur mycket jag förändrat i hennes liv och hon säger att hon älskar mej
♦ Tilde gulliga min med håret bakom öronen
♦ Matilda sjunga
♦ Gulliga sms
♦ Att veta att visa vänner kommer jag alltid ha kvar
♦ Att bli kliad i håret
♦ När man vet att det är något kul i helgen

Ojdå det blev rätt mycket.. Som jag sa jag ler nästan jämt så det där va inte ens en 4del av allt jag ler av. Jag kan le även om någon inte ens säger något speciellt snällt. Men det är väl bra antar jag :)

Matte

Sitter hemma hos papi nu hade jag glömt nämna. Ska sova här idag och imorn ! Nu ska jag alla fall gör oboý sen duscha, fixa min naglar och siiiisst göra matte -.- Kuuuuul. Bättre än att behöva göra sen på lovet alla fall. Ska slänga in dag 05 också innan jag börjar med matten hade jag tänkt. Och försöka att inte somna så sent idag men får se hur det går. Puss på er så länge !

Här är jag och Mollyprutt ! Lite fail bild med nej jag stryper inte henne. Hah hon rykte ut huvudet precis när jag tog fotot.. Hon va inte ås taggade på bild så fick ingen bätter -.-

Dag 04

En viktig person.

Den här blir svår. Jag har så många viktigta människor i mitt liv så det är svårt att välja en.. Men det blir Matilda.
Matilda Blom Augustsson. Min barndomsvän. Vi lärde känna varan när vi va 3 - 4 år genom våra brorsor. Umgicks hur mycket som helst fram tills vi va runt 12 kanske då vi tappade kontakten lite. Träffades mest på fotbollen och dp va vi med varan men umgicks inte på fritiden. I 6 och 7an träffades vi lite då och då. Men vi har alltid vart bra kompisar och så. Men sen hösten 2009 har vi fått upp all kontakt och är nu hur bra kompisar som helst, bättre än någonsin.

Hon finns alltid där för mej. Vi bråkar aldrig. Och hon lyssnar på allt jag har och säga. Verkligen allt. Utan att döma mej elr något sånt. Hon har hjälpt och stöttat mej genom så himmla mycket. Speciellt när det häller en speciell person, och du vet vem jag menar hoppas jag.. Jag skulle aldrig svika henne och hon skulle aldrig svika mej. För sån är hon inte. Jag har så himmla kul med dej älskling, allt vi har gjort. Kommer du ihåg glöggen ? Haha omg, pinsamt.. Och Peter vånan BFF ! Haha, alla gånger vi sovit hos varan och alla sjuka saker vi gjort. Jag älskar dej så otroligt mycket. Du är helt sjukt underbar. Att va med dej är så anorlunda. Vi gör alltid spontana saker lite utan att tänka, det älskar jag med dej. Ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara.

Men du betyder verkligen jätte mycket för mej älskling. Jag älskar dej, och jag menar det verkligen när jag säger det.


Green street hooligan

Hejhej. Sitter hem hos mej nu med alicia och vi ska snart se green streets hooligan. Typ alla säger att den är grym så hoppas på det (y)

Hade so prov idag i skolan. Det gick ju sådär.. Får resultatet imorn så får väl se ! Efter skolan åkte jag alla fall till forum där jag träffa alicia och vi kolla julklappar. Nu har jag köpte till Nora, Alicia, Sofia, Hanna och vet vad jag ska köpa till Lisa. Så det är bara Ossi kvar.. Men det är ju seriöst omöjligt -.-

Aja vi hörs ikväll och då kommer 04 och 05, puss

Så jävla snygg

Sorry

Ingen blogging igår pga att jag sov hos ossi ! Men Bloggar ikväll och ska försöka skriva både dag 04 och dag 05 ftrsom jag missa igår. Men puss på er♥

Dag 03

Mina rädslor.

Hmm.. när jag tänker efter är jag rädd för ganska mycket. Som t.ex. skräckfilm. Inte alla men vissa är jag totalt livrädd för, så att jag kan känna att jag inte kan sova. Ni vet så att man skriker och aldrig skulle komma på tanken att kolla på en skärckis i ensamhet. Hellre med typ 10st runt sej. Egentligen är det inte själva filmen jag är rädd för med tanke på att det bara är en film, man är ju int md och upplevr det.. Jag är mer rädd för takarna jag får av filmen. Att det kan hända mej. Och sen är jag helt sjukt rädd för mardrömar. Har inte så många längre. Men har haft, massor. Kunnde ibland vackna upp av att mami väckte mej för jag had skrikit och gråtit i sömnen. Jag hade samma och samma mardrömar hela tiden. Ganska läskigt när jag tänker på det. Nu kommer jag inte ihåg när jag drömmde en mardröm sist.. Och på tal om mardrömar hör det ihop med en annan rädla jag har. Klaustrofobi.

Usch. Det är jobbigt. Jag kan få panik av att va på en buss med för mycket folk, elr något sådant. Och bli instängd elr fast hållen är det absolut värsta jag kan tänka mej.När jag tänker tanken att krypa runt i ett ventelationsystem (som dom ofta gör i filmer) blir jag nästan rädd. Tänk att vara i ett rör och bara kuna gå framåt. Inte sidan erl bak, hemska tanke. Och det här kommer från en dröm jag haft en gång. Jag tror jag va kanske 5 år. Och anldningen till att jag kommer ihåg drömmen är nog för att jag har berättat den för dolk så många gånger. Elr bara för att jag har bra minne.. Drömmen är egentlign inte så läskig men det handlar alla fall om att jag är ut och går med min familj och går fel ner i en källare typ där dt sitter en stor svart björn på en stol och jag sätter mej i hans knä. Det låter helt sjukt jag vet. Alla fall håller björnen i mej och vägrar släppa. Ung så. Orkar inte berätta så detaljerat med ni fattar grejen.

Längre får det inte bli för då orkar ni väl inte läsa ;) Puss på er♥

Ändring

Har ju redan brättat om dagen kommer strax tbx med dag 03. Men har gjort om lite i listan såhär se den ut nu,

Dag 01 – Vem är jag?

Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Mina rädslor.

Dag 04 - En viktig person
Dag 05 – Något som får mig att le.
Dag 06 – Ett dröm förhållande.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Hur mitt liv har förändrats under 2010
Dag 09 – Något som får mig att börja gråta.
Dag 10 – Något jag saknar.

Dag 11 - vad är kärlek?

Dag 12 - Någon jag verkligen vill.
Dag 13 – Något beroende
Dag 14 – Detta ångrar jag

 

Så, inte mycket ändring. Men la till, hur mitt liv har förändrats under 2010 och tog bort min familj. Med tanke på att det va lite tråkigt att läsa kanske..


Alicia

Hej sitter hemma hos alicia nu. Tilde följde inte med för hon orkade inte sova hos mej. Men alla fall. Vi väntar på att bullarna ska bli klara :D Hihhihi. Bilder kommer senare. Alla fall tänkte bara säga att alicia är osäker på om jultomtn finns.. Ba så ni vet liksom. Puss

Lussebullar

Hej på er. Lucia grejen gick bra. Kommer bild när Nora lägger in den. Just nu har jag svenska sen slutar jag. As chill ! Efter skolan åker jag och tillde till forum där vi möter upp alicia och sen åker vidare hem till henne där vi ska baka ! Myyyyyyys♥


Edit. Skulle publisrats för ung 1 timma sen. Slutar nu :)

Lucia

Hejhej, just nu håller jag säkert på att fixa mej om jag lyckades komma upp ur sängen vill säga. Börjar ju halv 10 på måndagar men ska va i skolan kvart i 8 idag med tanke på att jag är med i lucia tåget.. Ska försöka ta någon bild. Som ni kanske förstår är det här ett tidsinställt inlägg :) Ni får ha en underbar Måndag så hörs vi senar idag !

Bild från i sommras

Dag 02

Min första kärlek. Vet att det ska komma imorn meen hann ju inte skriva igår så kör på två idag !

Det tror jag blir det lättast på den här listan. Visste först inte vad jag skulle välja som första kärlek. Antingen Oscar Östrberg som är en fortfarande någolunda bra vän, va tsm med honom 4 år när jag va liten. Det skulle nog många kalla första kärlek. Men inte jag. Därimot Jocke en helt underbar kill jag va så otroligt kär i. Så tänkte berätta om honom nu.

Ni som har följt min blogg läng har antagligen hört talas om honom ett antal gånger. Det har gått i omgångar. Såg honom på Gröna lund i maj 2009 när jag va där med Lisa. Vi tyckte han va så otroligt snygg och typ gick runt och stalka honom hela dagen. Till slut va jag modig nog för att fråga om hans nummer. Vi började smsa hur mycket som helst. Och sen träffades vi några gånger. Men började sedan bråka kommer inte ihåg varför.. Men blev sen vänner igen när våra fotbolls lag va på samma fotbollscup men då va jag tsm med en annan kille så det blev inte så mycket med det just då. Men senar på sommaren gjorde jag och min pojkvön slut och jag o jocke fick tillbaka kontakten. Han är nog världens snällaste kille.

Började smsa dygnet runt och prata ung 3 timmar om dagen i telefonen. Träffades också mer och mer. November och december va helt underbart. Det va då jag va så jävla kär i honom. Vi umgick så mycket vi kunde och jag va så jävla lycklig. Men konstigt nog blev vi aldrig tsm. Har aldrig fattat varför och kommer nog aldrig fatta. Det va en konstig kärlek. Något jag inte tror jag kommer känna igen. Men det är väl som man säger. Inget blir som första kärleken. Usch vad jag va kär i honom. Ni vet så där så man känner att man skulle göra vad som helst för personen och tänker på honom hela tiden. Mina kompisar gillar honom också väldigt mycket. Och sa alltid hur bra vi passade ihop. Och det gjord vi kanske. Bråkade ganska mycket men hittade alltid tillbaka till varandara. Även om det ibland kunde ta månader, men det blev alltid vi igen. Sen föra vintern för snart exakt ett år sen började vi bråka.

Hur mycket som helst. Jocke börjad hålla på med en tjej i hans skola. Och först va jag ganska oberrörd. Men efter ung 2 dar att jag hade fått veta det isåg jag hur myckt jag gillade honom och fattade inte vad som had blivit fel. Så jag snackad med honom och fick då veta att han had varit hur kär som helst i mej men inte orkat längre eftrsom han inte förstå att jag kännde likadant och det hade ju i och försej inte jag heller.. Så allt det jag har berätta om här ovan förstod jag inte förens det va försent. Ganska typiskt mej. Alla hade förståt det utom jag. Då trodde jag allt va slut. Men vi fortsate vara vänner men det va nog egentligen mest för vi kännde att vi va tvugna.. För vi träffades knappt, bara några få gånger. Alla fall började vi snacka lite igen slutet av sommar 2010 och jag fick veta att han fortfarande gillade mej.. Och jag som hade suttit och övertalat mej själv hur länge som helst att allt va slut och jag skulle glöma honom. Vi träffades ett par gånger men det blev inget. Fast det fanns kvar känslor mellan oss.

Och det finns det fortfarande och kommer nog finnas länge, men just nu skulle jag aldrig kunna bli tsm med honom. Men man vet aldrig vad som händer.. Säger inte att jag gillar honom som mer än vän, bara att inget är omöjligt. Jag älskar honom så otroligt mycket, fast bara som än vän och kommer nog aldrig glömma honom. Just nu som det är idag vet jag inte hur det är mellan oss. Jag vill ha kontakt med honom men han känner typ att det känns för konstigt nu när jag har pojkvän. Försöker få honom att träffa mej och prata om allt så vi kan gå vidare som barabara vänner. Och kommer fortsätta tills han går med på det. För som det är nu kan jag inte se nån annan än ossi som min pojkvän. Men som Jocke en gång sa till mej. Du är en del av mitt liv nu. Alltså vill jag inte bara släppa dej.


Påminner mej så mycket om dej.

Dag 01

Vem är jag?

Jag heter Jonna, Jonna Paulina Lundh. Men om jag fick bestämma själv skull jag vilja att mitt "första" namn va paulina. Har aldrigt riktigt gillat Jonna.. Nog om mitt namn. Jag är som ni kanske vt 14 år, alltså född 1996 den 7 maj. Går i 8c2 i myrsjöskolan. Trivs bra viket är nice. Innan jag började 7an gick jag i Boo gård. Jordens underbaraste lilla skola. Där jag gick i en underbar klass. Jag bor i boo som ligger i nacka. Kanska random.. Haha. Men ibland kan det va trevligt. 

Utanför skolan umgås jag med mina kompisar, min underbara pojkvän, rider och spelar fotboll. Jag är nästan aldrig ensam. Det är det absolut värsta jag vet, jag är helt enkelt helt sälskaps beroende. Och hur är jag som person.. ? Jag skulle ju då inte dirket påstå att jag är en dyster och blyg person. Haha, tvärt om. Jag är väldigt social och nästan jämt glad :D Är även oftast ganska postiv, och har förändrat mej väldigt mycket det senaste 1 - 2 åren när det gäller hur jag är mot folk i min omgivning. Förut va jag ganska kaxig och sånt. Själv tyckr jag också att jag har världens bästa humor. Rätt sjuk om man söger så. Jag och mina kompisar har nog den mest udda humorn i världen.

Jag är väl ganska bra i skolan och så men det tror inte dom flesta eftersom jag inte tänker så mycket innan jag pratar så det kan lätt komma ut halvt osmarta kommentarer ur min mun. Sen tror jag nästan på allt och alla. Kan gå på vad som helst.

Ja nu vet ni lite gran om mej försökte hålla det rätt så kort så fick inte med allt jag ville menmen. Puss


Grattis världens bästa mami

Idag fyller mamma år. Grattis, älskar dej ♥ Så det blir släktkalas nu så kan inte blogga.. Men hörs ikväll. Här har ni dålig bild på dagens,

Och här har vi min bror och hans guzilago :)

Lördag

Hej, är hemma hos mej med min otroligt roliga pojkvän som typ sover.. Haha. Har inte hänt något super kul idag direkt. Va på eftermiddagen med Lisa, Tim, Edvin och filip. Gjorde inget speciellt. Drog vid 8 och träffa mass kompisar fast Lisa och Tim åkte hem till Lisa. Som ja sa träffade vi alla fall massor och åkte hem till Hanna.

Det va chill. Inte super kul precis men inte tråkigt. Stannade inte så länge heller. Alla vi skulle ist på fest i storängen men jag, alicia, robin, david och ossi pallade inte så vi åkte hem till mej. Myys.

Nu har alla nyss dragit och jag är som sagt hemma med Ossi. Fast han sover ju dock.. Men hoppas ni haft en bar frdag nu ska jag väcka ossi, puss

Jag och Nora i sommras.. ♥

Fredag

Hej som jag lovade ska jag berätta om igår. HAr inte gjort så mycket än idag. Bara vart hemma med Nora och vi kollde just på Jennifers body, den va faktiskt bra, lite läskig dåra.. Men nu om igår,

Efter skolan åkte jag och Nora till forum där vi tröffa lite olika folk. Hände inte så mycket kul på dagen. Åkte sen hem till mej med Alicia och Nora för att äta middag och sånt. Vid hakv 9 tog vi bussen till ektorp och gick hem till Lova där det va lite folk. Riktigt trevligt tills Lovas mamma kom hem för att kolla om hon hade fest och då hittade vin -.- Så alla va tvugna att dra.. Ist va vi med Malene och Simon ett tag men det va så sjukt kallt så vi åkt hem till mej.

Gjorde ingt speciellt direkt. Men runt 1 snackad vi med Sebbe som va hemma hos Chrille så vi gick dit. Det av riktigt kul även fast vi inte gjorde ett skit typ.. Det av Chrille, Sebbe, Konrad och gugge. Chillade där till halv 4 - 4 sen gick vi hem till mej igen :)

Ja det va väl ung det, nu ska jag fixa mej. Puss'

Bild från förra helgen :)

Oooops

Hej på er ! Har tyvärr inte haft en minut över till bloggen idag. Förlåt för det. Men berättar om fredagn det första jag gör när jag vaknar imorn. Inatt sover alla fall Nora och Alicia hära. Sen ska jag även försöka hinna med att skriva Dag 01 imorn också. Annars gör jag det så fort jag kan. Hoppas på det bästa (y)

Godnatt

Varför inte ?

Alla i hela världen som har blogg gör det så varför inte liksom ? Vet inte om dom kommer komma direkt efter varan nu ihelge, sorry. Men kan försöka ! Börjar imorn :)

Dag 01 – Vem är jag?

Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.

Dag 04 - En viktig person
Dag 05 – Något som får mig att le.
Dag 06 – Ett dröm förhållande.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Mina rädslor.
Dag 09 – Något som får mig att börja gråta.
Dag 10 – Något jag saknar.

Dag 11 - vad är kärlek?

Dag 12 - Någon jag verkligen vill.
Dag 13 – Något beroende
Dag 14 – Detta ångrar jag


"%&%€##%€"#

Hehe, udda rubrik. Men jag är så jävla sur just nu. Min mamma är dum i hela sitt jävla huvud. Jag tänker vara borta hela nätterna i helgen, sen ska jag komma hem 5 full och spy på henne. Hitta inte mina jävla fukking skor så kan inte gå på min ridnig, jävla fitta.. Blääääää. Jag kommer gå ut och skjuta någon snart. Helt seriöst. Och dessutom är Ossi mongo och svarar inte i sin jävla mobil jävel. RING MEJ OM DU SER DT HÄR ! Hej D A M P inlägg det här.. Nu ska jag ringa alicia och bli på bättre humör.

Ridning

Ska snart åka till min ridning. Har inte gjort myckt idag. Slutade 20 i 4.. Så hann bara åka hem, äta, fixa mej och såntdära. Tror jag hinner blogga när jag kommer hem en snabbis från ridningen. Ska träffa ossi sen. Men pussar till er !

Love♥


Oufit

Stövlar - Hunter

Jeans - Gina

Linne - Jc tror jag..

Tröja - Gina (Sofias)


Jag känner en svag kärlek till random människor

Hej på er. Sitter och väntar på att vi ska till lunchen. Har nyss haft engelsa prov, hej ig säger jag bara -.- Men va typ seriöst olagligt mycket man skulle kunna. Heeeeeelt sjukt.

Jo med tanke på min rubrik dåda. Nora sov ju som sagt hos mej imorse, men vi missade bussen med typ en minut. Så vi ställde oss och liftade trodde ju dock ingen skulle stann men det gjorde några ! Två väldigt trevliga polska kilar som inte kunde svenska. Haha, det va lite kul.. Dom åkte värsta omvägen för att skjusa oss till skolan. Så ska jag bli när jag blir stor. Men nu ska jag gå, puss på er

Jag och Nora nyss

Förlåt och godnatt

Hej på er. Har helt lagt bloggen åt sidan idag. Förlåt ! Men har ju inte heller hänt så mycket. Va med Kaleb och tt litet tag mattias efter skolan. Niiice ! Sen runt halv 8 träffade jag Nora och vi åkte hem till mej.. Hon sovre här ikväll, mycket trevligt. Så nu ska vi se på film och sen försöka sova.. Heheh. Hoppas på det bästa (y)

Två bilder från idag på No:n :))))

Sova är underbart

Har bara kollat på tv och hållit på med datan hela dagen, haha. Osmart, hade jävlans mycket läxor.. Men imorn ska jag vara med Ossi och vi ska plugga. Ja får se hur det går med det. Men nu ska jag kolla klart på tv sen fixa mej, puss

Bild på mej och tilde sen 7:an, söta haha

Puppy eyes

Hejsan, va som sagt inte i skolan idag. Nice som fan ! Fast jobbigt va dte att inte kunna se.. Kunde liksom inte läsa sms. Haha, det av sjukt jobbigt. Men nu ser jag typ helt normalt. Men åkte alla fall till skuru vid 1 och va där till mina kompisar slutade. Och mina pupiller är stora som fan, william sa att det såg ut som jag hade hundvalpsögon ;) Och typ alla ba, har du rökt på eller ? Va med på William idrott, haha. Kanske ska byta till skuru. Jag vill det, gillar min klass men typ inte min skola.

Efterskolan så gick jag hem till william med han, Ryan, Butcher och Alicia. Myyyys. Nu gör jag inte så mycket, skypar lite, och chattar med Totte. Ja typ samma som jag alltod gör. Puss på er ni får ha det bra !

Och förut va dom typ ännu större ;) Fast själv tycker jag det är fint !

Godmorgon

Ligger i min säng och har just ätit frukost, nice. Måste börja fixa mej nu så hinner inte skriva så mycket.. Men puss på er ha en bra dag !

Åhh, haha va söt bing ! Gammal bild på David

Godnatt

Ska bara skyåa lite till med gustav sen så ska jag tvätta bort mitt smink och allt sånt. Så puss på hörs imorn !

Hemma

Hej på er är hemma nu, har vart det ett tag dock menmen. Gör absolut ingenting, elr chattar med totte på facebook. Mycket jävla trevligt. Ska snart skypa lite med Herca, Wille och Gasta tror jag.

Imorn blire chill dag för mej.. Får sov morgon eftersom jag ska till ögonläkaren kl halv 11 och pallar inte vara i skolan 1 timma typ. Och där ska jag ta några droppar i ögonen som gör att jag kommer se suddigt hela dagen. Vilket gör att det är onödigt att gå till skolan. Ooooh yes ! Puss

Jonte din söta jävel.. I love u

Gulleeeeee

Hejhej, sitter hemma hos Robin med honom, David och Jonte. Myckt myyys. Har haft skit najs dag idag !

Nora sov ju som sagt hos mej och vi försov oss o missade första lektionen.. Sen va dt bara idrott lunch No. Oh yes. Skulle nämligen sen till skolsystern och min sjukgymnast. Va klar runt 4 och då träffade jag Malene en stund för hon vill att jag skulle följa med och köpa något.

Och nu sitter jag som sagt hos Robin. Hörs när jag kommer hem ikväll, puss

Seg jävla helg

Usch vilken seg helg. Heeelt sjukt. Vintern suger, finns det ingen fest elr någon man kan va hos så finns det inget och göra. För det är aaaaalldeles för kallt att vara ute. Menmen, tänkte alla fall berätta lite snabbt om helgen.

I fredags gjorde jag typ ingenting på dan. Fixade lite saker åt några kompiasr typ. Va med massor i forum också, men ingent speciellt. På kvällen träffade jag, alicia och Sofia Lova och Sofia vid ektorp. Vi skulle sen möta upp Mathias och några för att dra vidare på fest. Men det verkade så sjukt lame så när vi skulle byta buss ditt åkte vi ist till skuru dör vi träffade Edvin och Danne snabbt. Men det va så jävla kallt så jag och Sofia åkte hem till mej där hon sen sov. Kom hem halv 11.. Ojojoj lyckad fredag va ?

Och så lördags, jag och sofia tog bussen till forum där vi mötte Patrik. Sen kom också massa andra och vi typ bara chillade. Runt 5 gick jag, Leo, Kaleb och Sofia hem till Leooo. Vi gjorde inte mycket, chillade, snackade, spelade (y) och typ lite sånt. Sofia drog sedan för hon skulle på någon middag och då kom lite andra ditt. 

Jag hade bestämmt att träffa jonte och lite andra så jag och Filip gick ifrån leo ut för att träffa, Wille, Jonte, David, Filip, Pontuz, Tim och Philip. Gick till ektorps busshållsplats där vi möte, Lacki, Polski, Marius, Lova, Sofia, Sofia, Alicia, Klara och Caroline. Jag blev ner kastad i en jävla snö hög igår av Dennis och Lacki.. -.- Alla vi tog sen bussen hem till Sofia som hade FF, Kaleb och Leo kom också. Andrea, Sebbe och Chrille kom senare. Det va skit näääis. Hade kul även om alla va sjukt taggade på nån fest menmen. Vid 2 gick jag och Ossi hem till mej och han sov här.

Idag har det hänt absolut ingenting. Har int lämnat mitt hus utom ut på min baksida.. Hehe. David kom hit på och vi kollade på Jorden gulligaste film !  Robin och Nora kom sen också, ikväälll sovr min äskling Noris här.
Puss !


Bästa jävla vän

Hejhej, sitter i min säng nu med Alicia :) Som ni kanske fattar ska hon sova här. Hinner inte blogga så mycket vi måste ju försöka sova lite också.. Haha, det kmr gå aningen dåligt känner jag.

Va som sagt sjuk idag så har inte gjort mycket. Åkte snabbt för att träffa gulliige Kaléééééééb som följde med mej och lämna pengar till Leo. Va tvungen. När jag ändå va där träffade jag lite gulligt folk. Men tog typ på direkten bussen hem igen med Alicia. va hemma i typ en timma. Sen åkte jag till min ridning.

Underbar sak det där. Jag älskar att rida. Ville bara iformera om det. Red Tornado idag. Vi hade dressyr och det gick riktigt bra ! Han är så jävla bäst. Kom hem runt halv 8. Då åt jag middag och väntade på alicia.

Vi har haft så jävla kul. Gjort ugglas frassgodis, skrattat som fan åt min (som vanligt) otroligt roliga skämt, medans jag duschade skypade vi med Herka och Gustav, vilket jag gör typ varje kväll om jag tänker efter.. Sen så har vi gjort tööööntiga videos på min data. Men fan va kul.. Puss på er nu ska Alicia blogga !

Osminkade och söta !

Aliicciiaa hääär

tänkte bara berättta att jag älskar jonna så jävla mycket, hon är världens bästa.
Jag är så glad att jag har dig !
bästavän vad vore jg utan dig?


Hotell gyllene knorren

Jaoo. Årets julkalender, haha, har inte sett något alls så tänkte kolla på båda avsnitten på datan nu. Julen är fan mysig ♥ Fan vad man längtade efter det här när man va liiiten. Jaja, nu ska jag sluta babbla uppdaterar senare !

Fyfan

Usch vad det är kallt. Jag dör lite. Ligger i min säng med mjukisbyxor, täcke och tre filtar. Mår inte så suuuper idag. Ont i huvudet och frusen som fan.. Juste ! Kom på en sak jag glömt att berätta.

I måndags bestämmdes det att jag ska med lisa till spanien under nyår ! FATTA vad kul vi kommer ha. Heeeeelt underbart. Och så ska vi lära oss surfa, hehe. Får se hur det går.. Jag har aldrig ens stått på en såndär sak. Jaja, det kommer alla fall bli hur kul som helst. Puuuuuuuuss

Shopping


Onsdaaag

Hej på er ! Är på bättre humör nu. Mitt hår går ju att fixa. Jag visste innan att det inte skulle bli som jag ville med tanke på att jag hade så pass mörkt. Och då måste man ju slinga 2 - 3 gånger. Men börjar ångra mej med min blonda tanke.. Elr mörkblond. Så på fredag ska jag fixa det. Antingen blire tbx till mitt mööörka hår. Elr så kör jag slingning och blir ljushårig ! Vad tycker ni ? Kommentera gärna.

Alla fall. Hann inte göra så myckt idag, skulle till ögonläkaren. Har faktiskt ingen som helst aning om varför jag går ditt. Inget fel på mina ögon.. Ska alla fall tbx på tisdag. Skulle va där 5 och slutar ju 4 så va ett tag i sickla med Nicklas och Herka. Möte Mami sen och gick som sagt till ögonläkaren. Efter gick vi till H&M för att jag behövde hårspännen, ansiktskräm, sminkborttagning och en ny ögonfransböjare. Så det fick jag med mej hem men också en grå tjocktröja och en uuunderbar mössa ! Kommer bilder.

Träffade sen Patrik, Kaleb och Lacki e stund medans Lisa färgade sitt hår. Hon blev underbart fin ! Åkte sen med henne hem. Vi kollade på Greys anatomy och chillade. Jag fick också mina uggs nu som hennes papi var snäll och köpte åt mej utomlands. Smiiiiiiile (y)

Kommer bilder på allt snart ! Puss



RSS 2.0